Великий живіт – це не причина переїдання, а результат цих помилок!

Якщо ви безуспішно намагаєтеся позбутися від живота, то можливо ви робите ці помилки!

Живіт – причина занепокоєння і дискомфорту для багатьох чоловіків і жінок. Ми мріємо про плоский живіт та без жиру. Але часто причиною великого живота є накопичення газів в кишечнику, а також затримка рідини в організмі.

Чому ми накопичуємо жир?
Жири є формою запасу енергії і захисту організму. Коли ми їмо більше, ніж потрібно, то все що не використовує організм, перетворюється в жирні кислоти і накопичується. Здатність накопичувати жири має генетичне походження.

Велика талія може бути ризиком для серйозних захворювань
Дослідження, опубліковане в European Health Journal, гарантує, що якщо діаметр талії, поділений на діаметр стегон, перевищує 0,91, ризик серцево-судинних захворювань збільшується втричі. А також збільшує ймовірність виникнення діабету.

Зменшіть вживання солі в якості першого кроку, щоб зменшити живіт
Натрій притягує воду. Якщо ви вживаєте більше солі, ніж необхідно, то зберігаєте рідину, і ваш силует набуває округлий вигляд. Не кажучи вже про те, що це також позначиться на балансі мінералів.

Їжте сирі фрукти і овочі
Згідно з останніми дослідженнями, найбільш ефективним є апельсин! Через високий вміст клітковини, антиоксидантів, вітаміну С і бета-каротину. А також в цю групу входять морква, диня і персики.

Замініть газовані і солодкі напої натуральними
Це відмінний спосіб втратити калорії без зусиль. На кожній склянці солодкого напою, ви заощадите близько 10 чайних ложок цукру. Якщо ви п’єте воду, то все ваше тіло буде вам вдячне.

Менше вуглеводів
М’язи зберігають в якості джерела енергії свого роду надлишок вуглеводів, який називається глікоген. В результаті з кожним грамом глікогену зберігається 3 грами води. Якщо ви не професійний спортсмен, то вам не потрібна висока концентрація енергії і води в м’язах.

Їжте більше білка
Харчування, багате білками і з низьким вмістом вуглеводів, допоможе вивести з організму зайву рідину і жир. Білки повинні покривати 25% від щоденного вживання калорій. А також вони допомагають зберегти відчуття ситості надовго. Приносять багато енергії в організм, без негативного впливу на вагу.

Уникайте смаженої їжі
Смажена їжа засвоюється набагато повільніше, і ви відчуваєте себе важкою і роздутою.

Остерігайтеся штучних підсолоджувачів
Деякі замінники цукру, особливо так званий мальтит, присутні в печиві, енергетичних батончиках та дієтичних цукерках, незважаючи на відсутність калорійності, можуть викликати гази, здуття живота і діарею.

Сон допомагає схуднути
Згідно з дослідженням, проведеним в Мічиганському університеті, отримання додаткової години на сон, може привести до втрати мінімум 8 кг на рік. Недосипання викликає дисбаланс гормонів, що в свою чергу викликає збільшення апетиту, а також сильне бажання їсти шкідливу їжу.

Поділись


Новини партнерів