Відновлення клітин печінки: 3 найпростіших і ефективних засоби!

Ось, чому варто вживати ці засоби щодня, особливо, якщо є проблеми з печінкою!

Печінка є одним з найважливіших органів нашого організму, це лабораторія, в якій кров фільтрується від всіх видів токсинів.

Однією з її основних функцій печінки є виробництво жовчі. Жовч, яка виробляється печінкою, накопичується в жовчному міхурі. Потім виділяється при травленні відповідно до потреб організму. При травленні жовч необхідна для поглинання жирів. Так як вона розщеплює їх на більш дрібні частинки.

Є причини, які призводять до того, що печінка не працює належним чином, накопичуючи токсини в нашому організмі. В результаті наше здоров’я починає проявляти ознаки хвороби.

Основні причини: ліки або наркотики, надмірне харчування, незбалансоване харчування, до складу якого входить багато продуктів з борошна, м’ясо, напівфабрикати, ковбаси, алкоголь, кофеїн, газовані напої.

Дуже важливо, щоб наша печінка перебувала в оптимальних умовах або, працювала без перевантажень і занадто великої кількості токсинів. Тому необхідно дотримуватися правильної і збалансованої дієти.

Немає необхідності дотримуватися 100% дієти, яка включає в себе тільки натуральні і органічні продукти. Але варто виразно дотримуватися балансу: не менше 80% здорової їжі і менше 20% приготовлених або оброблених харчових продуктів кожен день.

Натуральні засоби для очищення печінки

Однак, якщо у вас є проблеми з функціонуванням вашої печінки, які можуть бути відновлені в процесі детоксикації, то ми рекомендуємо ці природні засоби для очищення печінки, які є дуже ефективними.

Часник для очищення печінки

Вживання сирого часнику приносить багато користі для здоров’я, особливо для підтримки здорової печінки. Часник містить сполуки сірки, які допомагають активувати ферменти в печінці. А також він містить селенцій і алліцин, з’єднання, які захищають печінку. Досить вживати 1-3 зубчики часнику щодня.

Тепла вода з лимоном

Тепла вода з лимоном – ще один ефективний домашній засіб для очищення печінки. Вживання натщесерце є одним з найбільш чудових і доступних методів детоксикації.

Особливо лимон рекомендується тим, хто страждає від жирової хвороби печінки. Його антиоксидантний ефект запобігає окисленню і клітинну дегенерацію цього органу. Рекомендується випивати склянку теплої води з лимоном відразу після пробудження, і ваша печінка подякує вам.

Кульбаба

Вживання будь-якої частини кульбаби стимулює роботу печінки і допомагає очистити її. Приймати три чашки чаю з кульбаби в день, рекомендується при захворюваннях печінки. Особливо у випадках гепатиту. Заваріть столову ложку кореня кульбаби в півтора літри води.

Перед використанням засобів народної медицини, необхідно проконсультуватися з лікарем!

Джерело

Поділись


Новини партнерів