Шість помилок в харчуванні, які суттєво погіршують здоров’я щитовидної залози

Медики опублікували 6 основних причин погіршення стану щитовидної залози через неправильне харчування. За словами лікарів, більшість людей не підозрює про те, якої шкоди своєму здоров’ю вони регулярно завдають.

В першу чергу медики наполегливо рекомендують не відкладати прийом їжі і тим більше не скасовувати його. Це пов’язано з тим, що в такому випадку організм змушений економити енергію і накопичувати зайвий холестерин. Будь-яка дієта повинна містити вуглеводи з тієї причини, що відмова від них може привести до виникнення аутоімунного тиреоїдиту. Червоні овочі є надзвичайно корисними, однак надмірне їх вживання сприяє зниженню ефективності роботи щитовидної залози, що може мати серйозні наслідки.

Крім того, лікарі радять частіше вживати йогурти, інші молочні продукти, полуницю, журавлину, а також морепродукти. Втім, не варто складати раціон виключно з цих продуктів в зв’язку з тим, що “передозування” речовинами, що містяться в них, є дуже шкідливим для здоров’я.

Джерело

Поділись


Новини партнерів