Цей засіб захистить від остеопорозу і швидко позбавить від зайвої ваги

Безсумнівно, це їжа, яку варто включити в наше харчування. А також вона рекомендується для активних людей, що виконують фізичні навантаження. Це допомагає у відновленні м’язів, а останні дослідження гарантують, що це відмінний десерт для схуднення.

Існує безліч рецептів з невеликими варіаціями інгредієнтів, необхідних для приготування хорошого рису з молоком. Ми вам пропонуємо один з найпростіших і смачних.

Основним інгредієнтом є рис, так як він є твердою їжею нашого рецепта. А також ви можете спробувати використовувати різні сорти рису.

Кориця має багато переваг для зниження ваги. А також допомагає лікувати грип, регулювати рівень цукру в крові і не тільки.

Рослинне молоко корисне для відновлення після занять спортом, тому що воно допомагає нам поповнювати глікоген в наших м’язах. Особливо рекомендується вживати жінкам, так як це допоможе запобігти остеопороз.

Ви можете вживати його як частину сніданку, тому що він легкий. Він допоможе вам почати день з додатковою енергією і в той же час уникнути відчуття тяжкості.

Пам’ятайте, що ви можете зберігати його в холодильнику протягом кількох днів. Тому скористайтеся цією перевагою!

Складові :

1 або 2 чайні ложки кориці
1 літр рослинного молока (кокос, мигдаль, просо, кунжут)
20 грам рису
щіпка гімалайської солі, а також мед за бажанням
яблуко, чорниця або червоні фрукти (для прикраси)

Приготуйте рослинне молоко за вашим вибором разом з корицею. Якщо ви хочете надати новий смак, ви можете додати цедру лимона або цедру апельсина.

Рис промити і замочити в холодній воді на 30-40 хвилин. А потім зварити у воді. Дати трохи настоятися і додати тепле молоко, щіпку солі і мед. Прикрасити сухофруктами або свіжими фруктами або ягодами.

Джерело

Поділись


Новини партнерів