Вчені назвали найефективніший спосіб для позбавлення від жиру на животі

Вчені з Університету Копенгагена назвали найефективніший спосіб для позбавлення від жиру на животі. За словами експертів, достатньо всього 3 відповідних занять в тиждень.

Як пояснили вчені, найскладніше позбутися вісцерального жиру. Даний вид в невеликих кількостях навіть корисний для нормального функціонування організму, однак його надлишки приводять до цілого ряду складнощів. Зокрема, він передавлює внутрішні органи, що закінчується безліччю порушень. При цьому позбутися глибинного жиру не так-то просто. Втім, це все ж можливо.

Вчені рекомендують займатися на велосипеді або давати організму легкі навантаження тричі на тиждень по 45 хвилин. Також фахівці радять дотримуватися в цей період так званої «серцевої дієти», сенс якої полягає у відмові від насичених жирів і вживання великих обсягів клітковини. Цей метод не просто допоможе позбутися від жиру на животі, але і поправить здоров’я.

При цьому є фактор, який зводить всі зусилля нанівець. Це сигнальна молекула інтерлейкін-6. Вчені звернули увагу на препарат тоцілізумаб, який застосовують для лікування ревматоїдного артриту. Люди, які його приймали, ніяк не могли позбутися від жиру в області талії. Виявилося, вся справа в тому, що він блокував сигнали інтерлейкіну-6. Вчені мають намір продовжити дослідження і вдосконалити метод, який дозволить людству збільшити ефективність в боротьбі з ожирінням.

Джерело

Поділись


Новини партнерів