Ці продукти усунуть біль в суглобах, якщо ви будете їсти їх на сніданок

Сніданок вважається одним з найнеобхідніших прийомів їжі для підтримки здоров’я організму. Завдяки сніданку організм отримує необхідні поживні речовини, щоб виробляти енергію і продуктивно функціонувати протягом всього дня.

Особливо важливий сніданок для запобігання запальних захворювань.

На жаль, захворюваність суглобів зростає з кожним роком, незважаючи на досягнення в галузі медицини.

Тому, щоб зменшити запалення і біль в суглобах, ми рекомендуємо продукти, які вам варто включити в свій сніданок, якщо ви страждаєте артритом.

Особливо тим, хто страждає остеоартритом або ревматоїдним артритом, рекомендується дотримуватися спеціальної дієти, яка складається з великої кількості протизапальних продуктів.

Найбільш рекомендованими фруктами є ананас, персики, вишня, яблука, груші, апельсини, ківі, ягоди та родзинки.

  • Овочі, такі як гарбуз, морква, буряк і перець.
  • Риба, як лосось, тунець, скумбрія, оселедець.
  • Насіння і горіхи.
  • Трави і прянощі, такі як імбир, часник, шавлія, орегано і розмарин.

Ранковий прийом їжі є одним з найважливіших. І крім того, це основна їжа, з якої наше тіло, включаючи мозок, використовує поживні речовини, щоб краще функціонувати і мати оптимальну продуктивність.

Якщо за сніданком ми вживаємо ті продукти, які можуть поліпшити наше здоров’я, то це однозначно відіб’ється на загальному стані здоров’я.

Морквяний сік на сніданок

Сік, який кожна людина, що страждає від артриту, повинна вживати на сніданок. Тому що морква багата антиоксидантами, а також вона має вітаміни K, D і C.

Це допомагає зберегти здоров’я суглобів і найнеймовірніше, допомагає синтезувати колаген. Саме він допомагає відновити рухливість суглобів. Вживаючи сік моркви щоранку, ви значно поліпшите стан своїх суглобів.

Ми пропонуємо вам три варіанти соків:

  • Сік моркви, буряка і огірка або зеленого яблука
  • Селера, капуста і морквяний сік, з невеликою кількістю петрушки
  • Сік селери, моркви і яблука.

А також ви можете використовувати як доповнення до сніданку: горіхи, особливо фісташки (не солоні) і червоні фрукти і ягоди. Як правило, будь-які фрукти допомагають полегшити симптоми запалення.

Полуниця, ананас, вишня, виноград та інші червоні фрукти рекомендуються для регулярного вживання.

Спробуйте включити ці продукти в ваш сніданок, і ви зможете уникнути запалення суглобів. А також значно зменшите симптоми артриту, що допоможе вам почувати себе більш енергійними.

Поділись


Новини партнерів