Дієтологи назвали кращий продукт для швидкого схуднення

Щоденне вживання порції арахісового масла допомагає схуднути, про це повідомила британський дієтолог Софі Діллон. За словами експерта, арахісове масло містить вкрай корисні для організму жири, які не мають властивості накопичуватися в тілі у вигляді жирових скупчень.

Діллон розповіла, що за рахунок високої концентрації білків і жирних кислот арахісове масло можна вживати людям із зайвою вагою, які хочуть схуднути. Вживання даного продукту активізує фізіологічні процеси, пов’язані з спалюванням жирових відкладень.

У складі арахісового масла містяться легкозасвоювані жири, мікро- і макроелементи в вигляді цинку, заліза, магнію, йоду, а також вітаміни – А, Е, групи В та ін. Крім цього, масло з арахісу є джерелом незамінних амінокислот, клітковини, фосфоліпідів, фітостеролів, поліфенолів – всі ці компоненти, які покращують обмін речовин, сприяючи тому самому схудненню.

У той же час людям, які прагнуть схуднути, не варто перевищувати добову норму вживання арахісового масла – максимум 4 чайних ложки в день. Дієтолог радить з’їдати арахісове масло в першій половині дня, при цьому продукт корисно поєднувати з нежирною рибою, куркою або цільнозерновим хлібом, крекерами, фруктами, ягодами. Звичайно, важливо враховувати, чи страждає людина алергією на арахіс, або має індивідуальні протипоказання.

Джерело

Поділись


Новини партнерів