Експерти розповіли, що станеться з організмом при щоденному вживанні піци

За словами фахівців, багато людей помиляються з приводу шкоди цієї страви. Деякі коригування можуть підвищити її користь. Головна шкода полягає в тісті, що складається з білої муки, так як з неї вилучені вітаміни, мікроелементи, клітковина, а крохмаль, який залишився, підвищує рівень цукру в крові. Не виключено, що виробники використовують трансжири в процесі виготовлення, що сприяє ожирінню. Якщо ж говорити про томати, то за рахунок вмісту лікопіну користь страви підвищується, він свою чергу є профілактичним засобом від раку. До томатної пасти це не відноситься, тому що вона підвищує рівень цукру в крові.

Додавання бекону, копчених продуктів впливають негативним чином на серцеву діяльність. Броколі дещо знижують шкоду м’ясних продуктів і тіста. У той же час сир погіршує ситуацію, приводячи до проблем з серцем з урахуванням підвищення калорійності продукту. Сіль впливає на баланс рідини в організмі, що сприяє появі запорів.

Таким чином експерти не радять їсти страви, куплені в магазині, кожного дня. Якщо мова йде про домашнє приготування, то слід додавати менше сиру, віддавати перевагу курці, і робити тісто з цільнозернового борошна.

Джерело

Поділись


Новини партнерів