5 дитячих смаколиків, які провокують рак

Виробники усієї промислової смакоти витрачають величезні гроші на рекламу по ТБ, в газетах і в інтернеті. Вони роблять іграшки і одяг зі своїми логотипами. Платять за появу в кіно і відеоіграх. Це приносить їм колосальний прибуток, але що ця красива смакота містить у своєму складі і як впливають на наше здоров’я і здоров’я наших дітей? Дізнайтеся, що приховують виробники. І чому їх ні в якому разі не можна їсти дітям?! Це дуже важливо!

Ті, хто робить виробництво продуктів, орієнтованих на дітей, витрачають в сумі на рекламу $10 млрд в рік. 10 мільярдів доларів в рік йдуть на те, щоб гарантувати, що ваші діти полюблять екстра-солодкі батончики у формі плюшевих ведмедів або “здорові” напої, в яких цукру більше, ніж в Кока-колі.

Маркетинг, орієнтований на дітей, працює краще всього: їх свідомість ще беззахисна перед ним.

Тому що, як говорять експерти, саме ці смаколки можуть бути причиною розвитку у дітей гіперактивності, примхливості, алергічних реакцій і навіть раку.

Пам’ятайте, що в одних тільки Сполучених Штатах виробники їжі витрачають біля $25 млн доларів на рік на закупівлю одних тільки синтетичних барвників для їжі.

Список продуктів, що містять ці барвники, майже нескінченний, але ось п’ятірка найнебезпечніших з них.

Тістечка в упаковках

Ці штуки дуже популярні, і усі думають, раз вони для дітей, значить, відносно безпечні.

Проблема тільки в тому, що у будь-якому такому тістечку повним-повнісінько цукру, кукурудзяного сиропу з високим вмістом фруктози, декстрози і навіть TBHQ – хімікату, що отримується з нафти і викликає клітинну дисфункцію багатьох органів у дітей.

На лабораторних критих було доведено, що якщо змусити кого завгодно харчуватися тільки такими тістечками, дуже швидко він втратить зір, зіткнеться з набряклою печінкою, страждатиме від судом, а в результаті помре від паралічу.

Цукор – головний винуватець проблем з печінкою і розвитку діабету у дітей. До речі, якщо ви не чули, рівень захворюваності діабетом серед дітей сьогодні вище, ніж коли б те не було у минулому, і продовжує швидко рости.

Фруктові желатинки

“Фруктовий” смак цим закускам дає еритрозин – продукт, похідний від нафти. Його колись навіть заборонили для використання в косметиці: доведено, що призводить до пухлин щитовидної залози.

Якщо він небезпечний для вашої шкіри, то чому ви вважаєте, що він не шкідливий для вашого шлунку?

M&M’S

Ці популярні цукерки містять зовсім небагато шоколаду, і багато – хімікатів, які здатні спровокувати розвиток злоякісних пухлин в головному мозку. І ушкодженню ДНК.

Вам ще не страшно?

Cheetos

Штучний барвник під професійною назвою Yellow 6, який тут використовується, теж отримують з нафти, і він служить тут ” сирним” ароматизатором.

А ще в цих ” чіпсах” є метилбензоат і етиловий ефір метилфенидат.

Teddy Grahams (американський аналог ” Барни”)

Ці крихітні “ведмедики” напхані TBHQ, який (і це було доведено) стає причиною розвитку раку шлунку у лабораторних щурів.

Ця речовина може ушкоджувати фрагменти ДНК і пригноблювати дихальну систему дитини. Вона також часто стає причиною тривоги, занепокоєння і гіперактивності у дітей.

Виробники різних продуктів, у тому числі “дитячих”, продовжують використовувати штучні барвники, поглинаючи які, ви приймаєте непотрібні і серйозні ризики для здоров’я своїх дітей.

Було б набагато краще, якби ваші діти більше любили барвисті фрукти і овочі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів