Зруйнують мозок за чотири дні: названі найнебезпечніші сніданки

Дослідження австралійських вчених з Університету Маккуорі в Сіднеї, показало, що вживання жирних і солодких сніданків (круасани, млинці, сирники, печиво, шоколадні вироби або солодкі мюслі) сприяє значним змінам в мозку всього за чотири дні.

Як стверджують вчені, ці зміни можуть привести до втрати здатності до навчання і пам’яті. Поки точна причина подібної реакції мозку на ці продукти невідома. Науковий співробітник Університету Сіднея Домінік Трана впевнений, що описані процеси можуть бути пов’язаними з можливими змінами рівня глюкози в крові, який значно збільшується через неправильний і нездоровий сніданок.

Нагадаємо, вчені з університету Міссурі (США) довели, що кращий осінній сніданок повинен складатися з яєць. Якщо вранці вибрати продукти з високим вмістом швидких вуглеводів, то до обіду виникає неконтрольоване почуття голоду.

Джерело

Поділись


Новини партнерів