3 потужні інгредієнти для очищення артерій та печінки

З цією комбінацією і щоденним вживання цих трьох продуктів ви знищите засмічення в артеріях і позбавитеся від жиру в крові.

Це напій складається з часнику (зубчика), лимона і імбиру.

Є незліченна безліч переваг від цього напою, йдеться про комбінацію з трьох супер-здорових продуктів харчування, які мають позитивну дію і можуть допомогти усій серцево-судинній системі.

Основна мета цього еліксиру – це лікування і профілактика закупорки артерій (атеросклерозу), регулювання підвищення артеріального жиру, запобігання втоми тіла, профілактика і лікування інфекційних і простудних захворювань, інтенсивне зміцнення імунної системи, очищення печінки і підвищення рівня печінкових ферментів, запобігає вільним радикалам в організмі, які викликають найскладніші захворювання і ряд інших станів, пов’язаних із захворюванням серця і серцево-судинної системи.

Найбільша проблема з часником – це його неприємний запах. Відмітимо, що в цьому рецепті часник змішується з водою і неприємний запах майже повністю нейтралізується, але ефект зберігається, і це не повинно зупинити вас від використання еліксиру.

Необхідні інгредієнти:

– 4 великих голівки часнику
– 4 лимони зі шкіркою
– Невеликий корінь імбиру (3-4 см) або дві столові ложки порошку
– 2 літри чистої води

Приготування цього напою:

Лимон помити і нарізати його на шматки. Почистіть часник і помістіть його у блендер разом з лимоном і імбирем.

Змішайте його в рівних пропорціях. Покладіть цю суміш в металеву миску і залийте 2 літрами води і підігрійте все разом, помішуючи не доводячи до кипіння.

Дайте еліксиру остигнути. Процідіть і перелийте в скляні пляшки.

Пити цей напій щодня по 1 склянці (200 мл) як мінімум за 2 години до їжі або на порожній шлунок. Зберігайте напій в холодильнику.

Якщо у Вас серйозні проблеми зі здоров’ям або сильні болі, рекомендуємо Вам звернутися за консультацією до лікаря. Самолікування може бути небезпечне для Вашого здоров’я.

Джерело

Поділись


Новини партнерів