9 продуктів для очищення артерій

Останнім часом стало модно контролювати рівень холестерину в крові і правильно харчуватися.

Здоров’я – це одна з фундаментальних основ в нашому житті, тому про нього необхідно піклуватися з молодості.

А чи знаєте ви, що є продукти, які можуть допомогти нам зберегти наші артерії чистими, а серцево-судинну систему здоровою?

Очищені судини і здорове серце – це запорука успішного відвертання серцевого нападу.

Ось 9 продуктів, які очищають артерії і допомагають запобігти серцевому нападу:

1. Спаржа

Багато хто просто не сприймає її як їжу, але правда в тому, що вона дуже корисна для вашого здоров’я. Спаржа допомагає регулювати кров’яний тиск і може запобігти серцевому нападу.

2. Авокадо

Регулярно вживаючи цей плід ви значно понизите рівень ліпідів і тригліцеридів в крові.

3. Броколі

Броколі багатий мінералами і вітамінами, особливо вітаміном Д, також він містить багато клітковини. Завдяки їй броколі легко контролює рівень холестерину і кров’яний тиск.

4. Куркума

Раніше цей продукт використовувався для боротьби з багатьма проблемами зі здоров’ям, це тому що куркума ефективно знижує рівень ліпідів в крові, що допомагає позбавитися від багатьох проблем зі здоров’ям.

5. Гранат

Фахівці охорони здоров’я радять вживати гранатовий сік, особливо якщо у вас анемія. Оскільки цей сік допомагає очищати кров і піднімати рівень гемоглобіну.

6. Зелений чай

Зелений чай – ще один хороший союзник здоров’я нашої серцево-судинної системи. Так само цей напій допомагає нам запобігти артеріальну емболію і тромбозу.

7. Кориця

Кориця – це унікальна спеція, яка неймовірно корисна для здоров’я системи кровообігу. Вона допоможе вам нормалізувати рівень цукру в крові і понизити рівень холестерину.

8. Спіруліна

Спіруліна – це водорость, яка дуже корисна для нашої системи кровообігу. Її щоденне вживання допоможе вам зміцнити імунну систему і очистити кров.

9. Чорниця

Це дуже смачна ягода, яка сприяє благополуччю нашого здоров’я, їх регулярне вживання допоможе зберегти здоров’я вашої серцево-судинної системи.

Регулярно вживайте ці продукти і ви зможете зберегти своє здоров’я!

Джерело

Поділись


Новини партнерів