Як швидко вилікувати хворі суглоби?

У цій статті ми підібрали для вас ефективні народні рецепти, які допоможуть вилікувати хворі суглоби.

5 г желатину залийте на ніч 100 г холодної води. Вранці змішайте набряклий желатин зі 100 г теплої води і помістіть на водяну баню. Нагрівайте розчин доти, поки не розтопляться всі крупинки, але не допускайте кипіння желатину.

Ці ліки для суглобів випивайте натщесерце за півгодини до сніданку. Якщо смак настільки неприємний, що не можете пити, то додавайте у розчин апельсиновий сік. Желатин краще засвоюється організмом в поєднанні з вітаміном С, тому рекомендують додавати в ліки настій шипшини або таблетку з цим вітаміном. Курс лікування триває 1 місяць.

Можна приготувати молочне желе: 2 ч. л. желатину розвести в 150 г холодного молока і залишити розбухати десь на годину. За бажанням додають трохи меду або цукру. Коли желатин набубнявіє, підігрійте його на водяній бані, при цьому безперервно помішуючи, але не доводячи до кипіння. Зніміть з вогню, дайте охолонути і ставте молочну суміш в холодильник. Курс такого смачного лікування триває 3 тижні.

Якщо немає бажання витрачати час на попередні рецепти, то можна просто робити компреси з желатином. Для початку змочіть широкий бинт в гарячій воді і відтисніть з нього воду. Складіть в кілька разів, при цьому засипаючи трохи желатинового порошку між шарами бинта. Такий компрес прикладіть до хворого суглоба, обмотайте поліетиленовою плівкою і зміцніть еластичним бинтом.

Желе, желатинові мармеладки, холодець – страви, якими можна без докорів сумління смакувати для профілактики захворювань суглобів.

У желатину є й протипоказання. Його не слід вживати у великій кількості при проблемах зі шлунком і печінкою, при каменях у жовчному міхурі, а також при атеросклерозі. Якщо не впевнені, чи підходять вам такі ліки для суглобів, тоді проконсультуйся з лікарем.

Джерело

Поділись


Новини партнерів