8 способів позбавитися від токсинів у кишківнику

Це кращі способи позбавитися від накопичених токсинів в товстій кишці і відчути себе  на всі 100%!

Практично у всіх людей є багато токсинів, накопичених в товстій кишці. Ці токсичні накопичення не лише додають нам зайву вагу, але і перешкоджають поглинанню поживних речовин і видаленню відходів з організму.

Крім того, вони негативно впливають на кишкові бактерії і ускладнюють процес втрати зайвої ваги.

Через усе це процедура очищення товстої кишки може забезпечити дивовижні переваги для здоров’я!

Пропонуємо вам 8 кращих порад, які активізують процес очищення товстої кишки, який допоможе поліпшити самопочуття, позбавитися від втоми, зайвої ваги і запобігти розвитку багатьох серйозних захворювань, включаючи рак:

1. Кількість клітковини

Жінки у віці від 19 до 50 років повинні споживати 25 грам клітковини щодня, а чоловікам треба 38 грамів. Після 50 років чоловікам потрібно вживати 30 грамів, а жінкам – 21 грам клітковини щодня. Рекомендується їсти продукти з високим вмістом клітковини.

2. Кількість води

Зневоднення є головною причиною захворювань товстої кишки. Обов’язково випивайте не менше 2 літрів води в день. Це дозволить видалити токсичні відкладення в кишківнику.

3. Яблучний оцет

Ферменти, які  містяться в яблучному оцті допомагають створити сприятливе середовище в кишковому тракті, яке допомагає усунути токсини і нормалізувати кишкову флору.

Рекомендується додати 2 чайних ложки яблучного оцту і 2 чайних ложки меду в 1 склянку теплої води. Добре перемішати і випити вранці натщесерце.

4. Сливовий сік

Сік, відвар зі слив неймовірно багатий клітковиною, яка очищає товсту кишку. Краще всього пити 1 склянку соку або відвару за 30 хвилин перед сніданком, а іншу через 1 годину після обіду.

5. Лимонний сік

Лимон багатий вітаміном С, який є потужним антиоксидантом. Дослідження показали, що він допомагає здоров’ю товстої кишки і підвищує швидкість метаболізму, що призводить до підвищення ефективності організму при видаленні відходів. Кожен ранок рекомендується випивати склянку теплої води з лимонним соком.

6. Льняна олія і насіння

Льняне насіння багате омега-3 жирними кислотами, які очищають товсту кишку, а також волокна, які допомагають усунути токсини з товстої кишки. 100 грам льняного насіння містить 27 грамів клітковини, тому включіть його у свій щоденний раціон, але будьте обережні, щоб не споживати його в надмірних кількостях, оскільки це може привести до діареї.

7. Імбирний чай

Імбир нагріває внутрішню частину тіла і, таким чином, прискорює повільне переварювання їжі і активізує процес очищення.

От як приготувати цей чай:

– 2 чайних ложки свіжого тертого кореня імбиру
– 1 чверть чайної ложки куркуми
– 5 чашок очищеної води

Додайте куркуму і імбир у воду і кип’ятіть суміш. Дайте суміші покипіти впродовж 1 хвилини, зніміть з вогню, дайте настоятися і додайте мед.

8. Пробіотики

Пробіотики – це здорові бактерії, які мають велике значення, оскільки вони регулюють ріст поганих бактерій, які викликають блокування кишківника і товстої кишки.

Наше тіло містить достатньо пробіотиків, але їх кількість може бути зменшена через певні чинники, наприклад через вживання антибіотиків.

Джерело

Поділись


Новини партнерів