9 речей, які не можна робити на голодний шлунок

Це важливо! Ці поради допоможуть зберегти ваш шлунково-кишковий тракт здоровим!

Подібно до того, що ми їмо, те, що ми робимо до їжі, так само сильно впливає на наше здоров’я.

Вірете або ні, ви можете наразити себе на серйозну небезпеку, виконуючи повсякденні дії на голодний шлунок.

Ось 9 речей, які ви не повинні робити на голодний шлунок, адже вони можуть поставити під загрозу ваш загальний стан здоров’я:

1. Магазин

Ви ніколи не повинні ходити магазинами натщесерце, ви витрачатимете свої гроші на нездорове харчування, яке не принесе користі вашому здоров’ю.

2. Сон

Відчуття голоду в нічний час і низький рівень глюкози може перешкодити вам отримати хороший нічний сон і ви прокинетеся раніше ніж ви хочете. Крім того, причина збільшення рівня гормонів пояснюється поганим сном.

Замість цього ви повинні спробувати вживати молочні продукти, такі як молоко, оскільки в нім міститься велика кількість кальцію і магнію, що може допомогти вам краще виспатися вночі.

3. Кава

Вживання кави після пробудження може привести до дефіциту серотоніна, який може викликати у вас поганий настрій впродовж усього дня.

Вживання кави, навіть без кофеїну, може викликати сильну печію і різні проблеми з травним трактом, які можуть викликати у вас почуття незадоволення.

Замість цього ви повинні спробувати пити каву з вершками або молоком, оскільки молочний жир може допомогти зменшити негативні побічні ефекти цього напою натщесерце.

4. Тренування

Не вірте міфу, що тренування натщесерце, допоможе спалити більше калорій. Замість цього ви будете в’ялими і не зможете повноцінно потренуватися.

5. Стрес

Ніколи не сперечайтеся натщесерце. Голод робить нас менш спокійними, тому що ваше тіло потребує енергії, щоб залишатися під контролем.

6. Жувальна гумка

Коли ви жуєте гуму, ваше тіло виробляє травну кислоту. На жаль, коли вам нічого переварювати в шлунку, ця кислота може завдати шкоди стінкам вашого шлунку і привести до гастриту.

7. Пігулки

Утримайтеся від прийому аспірину, парацетамола і інших препаратів, коли ваш шлунок порожній. Це може зробити їх менш ефективними. Це також може привести до серйозніших проблем із здоров’ям, таким як шлункову кровотечу.

8. Цитрусові

Подумайте двічі, перш ніж випити склянку лимонаду або апельсинового соку натщесерце. Надмірна кількість кислоти можуть дратувати ваш животик, а якщо у вас гастрит, це особливо не рекомендується.

9. Алкоголь

Коли ви не їсте перед вживанням алкоголю, ваше тіло поглинає алкоголь в два рази швидше. Крім того, організму потрібно більше часу для розкладання алкоголю, що означає більший ризик розвитку похмілля і алкогольного отруєння.

Як відомо, алкоголь також чинить негативний вплив на вашу печінку, бруньки і серце.

Сподіваюся, за допомогою цієї статті ви подумаєте двічі наступного разу, коли подумаєте про пропуск їжі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів