7 потужних трав для позбавлення від паразитів

Ефективність цих трав перевірена не одним поколінням людей!

Ви знаєте, що більше 85% людей мають проблеми з наявністю паразитів?
Внутрішні паразити живуть усередині тіла і живляться кров’ю і їжею і можуть бути різних розмірів і форм.

Паразити є причиною багатьох проблем зі здоров’ям!

Деякі паразити відкладають яйця і викликають безсоння, дратівливість і свербіж, а інші призводять до анемії, коли вони живляться червоними кров’яними клітинами, а також є деякі, які їдять вашу їжу, і залишають вас без необхідних поживних речовин.

Паразити можуть жити в кишківнику впродовж багатьох років, не призводячи до яких-небудь симптомів. Проте, коли паразити збільшують свою кількість або ж продуктів їх життєдіяльності накопичується багато, то це викликає симптоми і ось найпоширеніші з них:

– Втрата ваги
– Здуття і газоутворення
– пронос
– Втома
– Біль в животі
– Біль і чутливість шлунку
– Нудота або блювота

Наявність паразитів призводить до численних серйозних проблем зі здоров’ям.
Для лікування паразитів природним і безпечним способом ви можете використовувати трави. Ми пропонуємо вам 7 найбільш ефективних:

Чебрець
Чебрець надзвичайно ефективний для стимуляції тимусної залози, а її антибактеріальні властивості запобігають зростанню паразитів при пробудженні природної захисної системи організму. Чебрець також вбиває кишкові мікроорганізми. Рекомендується пити чай з чебрецем.

Часник
Часник має сильні протигрибкові властивості, які ідеально підходять для усунення паразитів. Він вбиває шкідливі мікроорганізми і стимулює видалення важких металів з організму. Цей потужний овоч також відштовхує бліх, кліщів і комарів.

Чорні волоські горіхи
Чорна шкаралупа волоського горіха і сам горіх очищають кров і кишківник і лікує грибкові інфекції.

Гіркий полин
Яскраві жовто-зелені квіти і листя полину зазвичай використовуються для лікування проблем зі шлунком. Його антимікробні властивості усувають інфекції і вбивають кишкових черв’яків. Проте, зверніть увагу, що вона не рекомендується вагітним жінкам і годуючим матерям.

Гвоздика
Гвоздика – єдина трава, яка може повністю знищити яйця паразитів. Антибактеріальні, противірусні і протигрибкові властивості ефірної олії гвоздики знищують внутрішніх паразитів, знищують яйця, які знаходяться в кишковому тракті. При змішуванні з полином, це ще ефективніше.

Ореганова олія
Ореганова олія має потужні антибактеріальні, протигрибкові, протипаразитарні і противірусні властивості. Високий рівень антиоксидантів запобігає ушкодженню вільних радикалів і усуває мікробне середовище в кишковому тракті.

Пижмо – ще одна рослина, яка ефективно бореться з паразитами. У поєднанні з полином і гвоздикою, пижмо дає відмінні результати.

Рекомендується вживати суміш з 3 грам пижма, гвоздики – 1,5 грама, полину – 0,3 грама – це денна доза для дорослої людини. Разова доза суміші повинна скласти 1,75 грама (це приблизно чайна ложка без верху).

Джерело

Поділись


Новини партнерів