Гороскоп на 27 лютого 2018 року

Овен

Ніяких різких змін у вашій долі статися не повинно. Тільки постарайтеся не вплутуватися в конфлікти з неврівноваженими людьми, а також з керівництвом. У родинному колі чи в суспільстві коханої людини ви будете перебувати як за кам’яною стіною.

Телець

Зараз вам варто трохи менше говорити про себе і свої проблеми. Утримайтеся від обговорення або засудження кого-небудь, цим ви тільки скривдите людини і викличете негативну реакцію. Зате цей період підходить для всього, що пов’язано з любовними стосунками.

Близнюки

Навіть якщо ви будете чимось незадоволені, не поспішайте рубати з плеча. Цим ви не вирішите свої проблеми, а тільки погіршить їх. Будьте обережні, приймаючи важливі рішення. Постарайтеся виходити з особистих можливостей і не вимагайте багато від оточуючих.

Рак

Постарайтеся зосередитися на професійних справах. Якщо на роботі все піде добре, ви зумієте легко домогтися поставлених цілей. З якимись питаннями поодинці впоратися складно? Зараз хороший час для того, щоб звернутися за допомогою до колег.

Лев

Зараз не можна проявляти нещирість у відносинах з коханою людиною. Постарайтеся не робити вчинки, про які вам незручно було б розповісти. Зате зараз сприятливий час для ділових контактів і прийняття нових пропозицій.

Діва

День обіцяє скластися вдалим чином, якщо ви не підете на поводу у своїх негативних емоцій. Підходьте до справ творчо, використовуйте несподівані ходи. Постарайтеся знайти приємне заняття. Це гарний час для спілкування з друзями. Намагайтеся більше перебувати на свіжому повітрі.

Терези

У професійній сфері, як і в особистому житті, доля не приготувала вам ніяких підступів. Не соромлячись, звертайтеся за допомогою до своїх рідних і близьким. Зараз не рекомендується поспішати з прийняттям рішень, так як процес переосмислення може виявитися досить тривалим.

Скорпіон

В даний час, дотримуючись елементарної обережності, ви зможете уникнути неприємностей. Постарайтеся не спілкуватися з імпульсивними і агресивно налаштованими людьми. Зате йде дуже вдалий час для покупок.

Стрілець

Можливо, в цей день доведеться похвилюватися, але хвилювання ці можуть бути і приємними. Зірки впевнені, що зараз гарний час для того, щоб завершувати раніше початі справи. А ось за нові проекти беріться з обережністю. Проявляйте милосердя, не відмовляйте в допомозі близьким. Можливо, доведеться зайнятися здоров’ям.

Козеріг

Уникайте змін в будь-яких областях діяльності, так як вони можуть обернутися несподіваним боком. Можна покластися на старі зв’язки – вони відкриють для вас нові перспективи.

Водолій

Не плануйте нічого серйозного. Настав час трохи перепочити. Якщо у вас такої можливості немає, виконуйте тільки найнеобхідніші справи і не беріть на себе підвищених зобов’язань. Не відмовляйтеся від зустрічей з приємними людьми і цікавих заходів.

Риби

День буде наповнений переговорами, які можуть принести свої плоди. Однак в розмовах не стискаючи палицю, і якщо відчуваєте, що співрозмовник не готовий дати відповідь, не тисніть на нього. Вам не доведеться боротися з труднощами самотужки – друзі і родичі готові прийти на допомогу.

Поділись


Новини партнерів