Гороскоп на 13 лютого 2018 року

Овен

Цей день є нестабільним періодом з точки зору емоцій. Можна завершувати раніше початі справи. За нові проекти в цей час слід братися з граничною обережністю. Краще покладатися не на раніше складені плани, а на свою інтуїцію. Проявляйте альтруїзм і милосердя.

Телець

Ніяких негативних ситуації даний день не готує. Швидше, навпаки, вас чекають цікаві і непередбачувані повороти долі, які можуть навіть змінити ваше майбутнє в кращу сторону. Постарайтеся зараз якомога більше спілкуватися, так як ключ до успіху, швидше за все, знайдете саме за допомогою зв’язків і знайомств.

Близнюки

Зараз вас більшою мірою будуть займати справи особистого характеру. Не поспішайте ділитися інформацією, а вже тим більше радісними звістками, з людьми, які можуть не розділяти ваших настроїв. Не виключено, що вам в бочку з медом можуть додати ложку дьогтю.

Рак

День пролетить швидко і непомітно. Якщо до будь-яких справах у вас не буде лежати душа, то залиште рішення цих проблем на кілька днів. Зараз сприятливий час для того, щоб як слід відпочити і набратися сил. Постарайтеся уникати з’ясування відносин.

Лев

Цей день буде сприятливим для будь-яких подорожей. Вони будуть відрізнятися безпекою. Щоб не стати об’єктом для ревнощів або самим не скуштувати цього почуття, уникайте галасливих і веселих вечірок. Не давайте приводів для конфлікту з рідними і коханими людьми.

Діва

День може подарувати нові цікаві перспективи, особливо в професійній області. Правда, для цього потрібно проявити не тільки бажання, але і хватку. Не зволікайте з прийняттям рішення, не пропустіть дорогоцінний час. Велика ймовірність того, що старий знайомий зіграє у вашій долі важливу роль.

Терези

Утримайтеся від обговорення або засудження кого б то не було, так як сказані слова можуть повернутися до вас бумерангом. В даний період ви будете мати дуже високий енергетичний потенціал і зможете протистояти будь-яким хворобам. Але на допомогу можете розраховувати тільки в добрих справах.

Скорпіон

Успіх буде супроводжувати практично у всіх починаннях. Але пам’ятайте: не потрібно зривати свій гнів на оточуючих. Зараз їх реакція на вашу грубість може виявитися надмірною. Постарайтеся не хапатися за все відразу, а доводити почату справу до кінця.

Стрілець

День пройде без особливих переживань, якщо ви не створите проблеми своїми руками. Постарайтеся не вступати в суперечки. В особистому плані – ніяких розчарувань. Це гарний час для невеликих поїздок, в тому числі романтичних.

Козеріг

У цей день ви залишитеся задоволені собою і результатами своєї праці. Незважаючи на високі професійні навантаження, у вас залишиться достатньо часу для відпочинку і спілкування з близькими. Можливі нові романтичні захоплення, не виключено початок серйозних відносин.

Водолій

Будьте готові до труднощів, які можуть виникнути на вашому професійному шляху. Не розраховуйте, що все задумане здійсниться, або на те, що хто-небудь допоможе. Добре повинні пройти ділові переговори – ви будете досить красномовні і переконливі.

Риби

Ви почуєте багато обіцянок, які можуть вас надихнути. Але не варто плекати помилкових ілюзій. Перед тим як ділити шкуру невбитого ведмедя, добре подумайте. Цей день може подарувати відчуття спокою тим представникам знака, хто цінує міцні любовні або сімейні стосунки.

Поділись


Новини партнерів