Гороскоп на 12 лютого 2018 року

Овен

На даному етапі ви можете перебувати в прекрасному настрої і будувати плани на майбутнє. Можливо, багато часу будуть віднімати побутові питання. Але це приємні клопоти, які доставлять чимало позитивних емоцій. Постарайтеся зараз у всьому бачити тільки хороше, налаштуйтеся на позитивний лад.

Телець

День обіцяє принести нові приємні враження. Цілком ймовірно, що причиною тому стане кохана людина. А якщо ваше серце не зайняте, то саме зараз там може оселитися велике і світле почуття. Уважно озирніться навколо, можливо, ваша половинка вже поруч.

Близнюки

У цей день навколо розгортатимуться цікаві події. Але вам поки краще залишатися пасивним спостерігачем, а не приймати активних дій. В іншому випадку ви можете допустити кілька невірних кроків, які хоч і не принесуть особливих ускладнень, але доставлять клопоти.

Рак

Постарайтеся об’єктивно поставитися до своїх можливостей. Може здатися, що зараз ви впораєтеся з будь-яким завданням, і внаслідок цього почнете навішувати на себе занадто багато справ. Але сили не безмежні, і то, за що ви схопитеся, може виявитися не під силу і кільком людям.

Лев

Неприємність, з якою ви можете зіткнутися в цей день, криється у взаєминах з коханою людиною. Чи то ви опинитеся неуважними до партнера, а може бути, він зробить щось, не подумавши. Спробуйте знайти компроміс і відновити мир.

Діва

Зараз у багатьох питаннях ви будете на коні. При втіленні в життя своїх планів і ідей у ​​вас вистачить розуму, сил, витримки і навіть везіння. А натхненником виступить близька людина. На даному етапі утримайтеся від вживання алкогольних напоїв в не дуже знайомих компаніях.

Терези

На даному етапі постарайтеся забути слово «хочу», а висуньте на перший план слово «треба», Якщо не станете лінуватися, то і результат виявиться гідним старань. Відповідний день для переговорів і досягнення домовленостей. Хоча якщо ви захочете відпочити і приємно провести час, то теж не прогадаєте.

Скорпіон

Зараз, всупереч логіці, потрібно спочатку діяти, а потім думати. Перший порив виявиться правильним, а чим більше ви почнете міркувати і аналізувати, тим далі будете йти від правильного шляху. Поменше прислухайтеся до думки оточуючих – ваша голова виявиться більш світлою.

Стрілець

День сприятливий для любові. Якщо ви йдете по життю на самоті, то у вас є великі шанси знайти свою половинку. Для цього не варто вільний час просиджувати вдома біля телевізора, а потрібно вирушати в гості, на прогулянку, в театри, на виставки або концерти.

Козеріг

На цей день свій графік потрібно заповнити до межі важливими справами і приємними зустрічами. Не відмовляйте собі в задоволенні відвідати розважальні заходи. Якщо ви будете не тільки стороннім спостерігачем, а й активним учасником, то зможете отримати набагато більше задоволення, ніж здається.

Водолій

Ви будете схожі на маленький вогник, який може не тільки зігріти оточуючих своїм теплом, а й розпалити іскорку ентузіазму і оптимізму. У любові вас очікують приємні сюрпризи, а деяких представників даного знаку – багатообіцяючі знайомства.

Риби

Зараз ви можете опинитися в двоякому становищі, з одного боку, на роботі буде багато вдаватися, а з іншого боку, труднощі можуть спостерігатися в стосунках з близькою людиною. Постарайтеся уникати сварок і бути терпимими. Тривожні сни візьміть на замітку. Вони можуть виявитися ключем до розгадки прийдешніх подій.

Поділись


Новини партнерів