5 домашніх засобів, які швидко знімуть набряк під очима

Зараз багато хто страждає від порушеного режиму сну-неспання. Всі ми знаємо, який важливий сон для загального здоров’я організму, оскільки саме під час сну ми відпочиваємо та відновлюємо сили, але часто ми забуваємо, що його нестача одразу позначиться на нашій зовнішності, особливо на очах, пише Жіночий світ з посиланням на Times Now.

Ви можете усунути набряки під очима, якщо відновите свій режим сну і почнете отримувати 7-9 годин повноцінного нічного відпочинку. Однак, якщо часу на це немає, а презентабельний зовнішній вигляд вам потрібен прямо сьогодні, є кілька домашніх засобів, які можуть вам допомогти:

Кубики льоду. Лід – це чудовий засіб, який миттєво підтягує шкіру та знімає набряки. Однак, не рекомендується класти його просто на шкіру. Загорніть кубик льоду у бавовняну тканину і прикладіть до ока на 3-5 хвилин.

Чайні пакетики. Дарма ви викидали використані чайні пакетики увесь цей час, вони ще можуть стати вам у нагоді. Покладіть їх у морозилку після заварювання чаю, а потім використовуйте як патчі під очі. Завдяки дії низької температури та антиоксидантів, що містяться в чаї, шкіра швидко набуде здорового та свіжого вигляду.

Холодний крем для обличчя. Якщо набряки під очима у вас з’являються часто, можливо, варто почати зберігати свій крем для обличчя чи зони навколо очей в холодильнику і використовувати його щоранку. Це допоможе стягнути відкриті пори, прибрати набряки та зробить шкіру більш привабливою.

Шматочки огірка. Хоча коли героїні фільмів кладуть на очі огірок, це виглядає доволі кумедно, огірок дійсно допомагає зволожити шкіру, а також зменшити мішки під очима.

Масаж зони навколо очей. Якщо нічого з переліченого вище ві під рукою не маєте, візьміть будь-який гель або крем і обережно помасажуйте зону під очима. Це посилить приплив крові до неї і допоможе зняти набряк.

Поділись


Новини партнерів