Настя Каменських похизувалася довгими ніжками в зухвалому вбранні

33-річна Настя Каменських викликала переполох в Мережі. Шанувальники викрили поп-зірку в «надмірній» витонченості.

Виконавиця хіта “Попа, як у Кім” з початку музичної кар’єри славилася розкішними жіночними формами. Але останнім часом Настя помітно знизила вагу і перетворилася в худорляву красуню. Вона регулярно тренується і вдосконалює фігуру.

Каменських представила результат старань в зухвалому чорному вбранні. Співачка одягла прозорий кроп-топ з довгими рукавами і легінси в тон. Під одягом артистки виднівся білий ліф.

Дружина репера Потапа відмовилася від макіяжу і зібрала волосся у високий пишний пучок. Спекотна брюнетка зробила оригінальний манікюр, зігравши на контрасті. Нігті на одній руці вона нафарбувала білим, а на другий – чорним лаком.

Настя поділилася секретами стрімкого схуднення. Вона розповіла, як тримати тіло в тонусі за допомогою простих вправ. «Красиве тіло за 15 хвилин в день. Навіть нескладні навантаження з ранку натщесерце дуже ефективні! Так швидше спалюються калорії, знижується апетит на весь день і швидше прокидається мозок! Головне – не мучте себе занадто великими навантаженнями і завжди робіть розминку», – зазначила вона.

Читайте також: Настя Каменських замилувала ніжною світлиною з чоловіком

Інстадіва порадила планку на ліктях, вона виконує її в три підходи по 30 секунд. Каменських також робить віджимання з широким розведенням плечей – два підходи по 10-15 разів. Вона порекомендувала і присідання біля стіни – 2 підходи по 5 разів.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Співачка також звернула увагу фоловерів і на необхідність знизити калорійність їжі. «Такі вправи не замінять повноцінного тренування, але теж здатні класно зміцнити й підтягнути тіло, якщо виконувати їх регулярно і при цьому правильно харчуватися!» – підкреслила вона.

Фанати оцінили оновлену зовнішність своєї улюблениці. «Нічого собі, яка худа!», «Дуже худі ніжки, супер!», «Дико схудла! Класна фігурка!», «Шикарна! Була гарна, а стала – вогонь полум’яний!», «От це краса!»,« Неймовірна талія, стрункі ніжки, чарівна!» – написали вони. ⠀

Поділись


Новини партнерів