Настя Каменських і Потап показали фото і відео з домашнього архіву в кліпі “Спогади”

33-річна співачка Настя Каменських випустила кліп на пісню “Спогади”, який присвятила зворушливим і романтичним моментів з життя з 39-річним чоловіком Потапом.

Кліп включає себе фото- і відеонарізки з подорожей пари по всьому світу. На його створення Настю надихнули кадри та відеозаписи у власному телефоні, які вона вирішила переглянути в один з вечорів.

В один затишний вечір я переглядала фото в телефоні. Щасливі посмішки, сонячні дні і романтика мене так надихнули, що я захотіла створити з усього цього невеличкий фільм спогадів. Щоб прожити ті відчуття ще раз.

Я люблю і ціную кожен день свого життя. Тому обов’язково зберігаю свої життєві події в фото, відео або якихось предметах. У мене є особливе місце, де я зберігаю всі флешки, старі телефони, – так звана шкатулка спогадів. Я можу відкрити її в будь-який момент і з посмішкою і теплом в серці прожити ті щасливі моменти знову і знову. Живіть так, щоб вам хотілося згадувати і прожити ще раз кожен день. Давайте зберігати світло свого життя. Зберігати любов, яка у вашому серці,

– поділилася співачка.

Поділись


Новини партнерів