4 способи використовувати кокосову олію для краси та здоров’я вашої шкіри

Багато хто знає, що кокосова олія використовується в багатьох процедурах по догляду за шкірою. Вона чудово зволожує, а цього потребує шкіра будь-якого типу. Особливо важливо це для людей із сухою шкірою, пише Жіночий світ з посилання на ETimes.

Кокосова олія має антимікробні властивості, які допомагають їй боротись з бактеріями, що викликають запалення та інфекції на шкірі. А протизапальні властивості кокосової олії допомагають їй боротися з прищами. Допомагає вона і в боротьбі з грибковими інфекціями.

Ось, як ви можете використовувати кокосову олію на своїй шкірі:

Як крем навколо очей. Ви можете розгладити зморшки в кутиках очей, якщо скористаєтесь кокосовою олією. Просто нанесіть кокосову олію на шкіру навколо очей так само, як ваш звичайний крем для цієї зони.

Як засіб для зняття макіяжу. Багато фабричних засобів для зняття макіяжу знежирюють шкіру, залишаючи її сухою та тьмяною. Тоді як кокосова олія не тільки легко видаляє макіяж, а і зволожує шкіру. Вона робить обличчя м’яким та гладеньким.

Як засіб для вмивання. Кокосова олія має протимікробні та протигрибкові властивості, тому вона ідеально підходить для очищення шкіри. Потрібно нанести її на обличчя та шию, кілька хвилин помасажувати їх і змити.

Як бальзам для губ. Якщо ви маєте справу з потрісканими губами, кокосова олія має стати вашим найкращим другом. Ви можете просто нанести її на губи пальцем і це зробить їх блискучими та зволоженими.

Поділись


Новини партнерів