3 маски для обличчя на основі сухого молока, які повернуть шкірі сяйво та рівний тон

Карантин – це чудова можливість подбати про шкіру, адже не потрібно щодня наносити макіяж, і з’явився час, щоб спробувати щось новеньке. Саме тому останнім часом домашні маски для обличчя стали такими популярними, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Популярним інгредієнтом домашньої косметики для обличчя є сухе молоко. Воно може повернути шкірі сяйво та зняти подразнення. Ось 3 рецепти масок, до складу яких входить сухе молоко:

Маска з сухого молока, борошна та апельсинового соку. Ця маска допомагає відлущити відмерлі клітини шкіри та зробити її гладенькою. Щоб приготувати маску, візьміть по чайній ложці кожного інгредієнта та змішайте їх до утворення однорідної маси. Потім нанесіть її на обличчя і змийте холодною водою через 15 хвилин.

Маска з сухого молока, йогурту та лимона. Така маска допомагає висвітлити пігментні плями та вирівняти тон шкіри. Вам знадобиться 2 ч.л. йогурту, 1 ч.л. сухого молока та 0,5 ч.л. лимонного соку. Перемішайте до утворення пасти, нанесіть на обличчя і змийте через 20 хвилин.

Маска з сухого молока та глини. На жирну шкіру налипає величезна кількість пилу та бруду, що робить її більш вразливою до появи висипань. Також це робить шкіру тьмяною та позбавляє її природного сяйва. Змішавши сухе молоко з глиною, яку можна придбати в кожній аптеці, ви можете приготувати маску, яка відрегулює вироблення шкірного сала і поверне вашій шкірі свіжість. Для цього потрібно змішати в рівних пропорціях глину та сухе молоко і додати до них трохи води, щоб утворилась паста. Потім потрібно нанести суміш на шкіру і змити її черед 10 хвилин. Ви одразу помітите різницю.

Поділись


Новини партнерів