Дві домашні маски для обличчя, які зроблять шкіру більш молодою на вигляд

Під час карантину у нас з’явився час на речі, які раніше не вписувались у наш щільний графік. Замість витрачати час на збори та дорогу до роботи, ми можемо присвятити його речам, які зроблять нас здоровішими, пише Жіночий світ з посиланням на Times Now.

Шкіра – найбільший орган у нашому тілі і на неї впливає величезна кількість чинників – забруднення, погодні умови, вплив сонячної радіації, зміни в харчуванні та багато іншого. З віком вона стає тоншою, сухішою та менш еластичною, що спричиняє появу ознак старіння.

Щоб зменшити прояви вікових змін шкіри, використовують чимало засобів, як магазинних, так і домашнього приготування, виготовлені з інгредієнтів, які є майже на кожній кухні.

Однією з таких масок є маска з яєчного білка, олії чайного дерева та меду. Просто змішайте 1 яєчний білок, 1 столову ложку меду та кілька крапель олії чайного дерева. Така маска зволожує та живить шкіру, а також допомагає у лікуванні вугрів.

Ще однією маскою, яка допоможе зменшити глибину зморшок, є маска з бананів, сиру та меду. Для приготування такої маски потрібно розім’яти половину банана, додати до нього 1 столову ложку кисломолочного сиру та 1 столову ложку меду. Суміш потрібно ретельно розмішати та розподілити по обличчю. Мед містить антиоксиданти, які захищають шкіру від дії вільних радикалів, а банан стимулює вироблення колагену – білка, який надає шкірі пружності.

Хоча всі ці продукти є абсолютно натуральними і не містять агресивних речовин, перш, ніж наносити маски на обличчя рекомендується протестувати їх на невеликій ділянці шкіри на шиї, щоб впевнитись, що вони не викличуть подразнень.

Але самих лише масок недостатньо. Щоб сповільнити старіння шкіри, потрібно правильно харчуватись, займатись спортом, використовувати крем від сонця та пити багато води.

Поділись


Новини партнерів