Топ 7 натуральних засобів які покращать стан вашої шкіри обличчя

У питанні покращення стану шкіри багато дівчат віддають перевагу натуральним засобам. У статті будуть розглянуті сім засобів натурального походження, які напевно знайдуться в будь-якому будинку або які можна легко придбати в найближчому магазині.

Огірок

На фотографіях в салонах краси або в журналах часто можна зустріти жінок з скибочками огірка на очах. Чи справді вони допомагають? Безсумнівно! Прохолодні огірки прекрасно справляються з набряками під очима, покращують кровообіг і в цілому роблять зовнішній вигляд краще. Крім того, вони добре допомагають від вугрової висипки, дарують шкірі молодість і підтримують її тонус.

Помідор

Творять чудеса зі шкірою і кружечки помідора. Вони допомагають втомленій, тьмяній шкірі стати м’якою та зволоженою. Помідоровим соком слід протирати запалену шкіру – вона швидко прийде в норму.

Лимон

Щоб розпрощатися з пігментними плямами і відбілити шкіру можна використовувати лимон. Також він позбавляє від прищів і робить тон шкіри рівним і здоровим. Для цього достатньо кожен день протирати соком лимону обличчя.

Куркума

Зробити шкіру сяючою протягом усього дня здатна куркума. З неї готують маску (одна чайна ложка на три столових ложки домашнього йогурту) і розподіляють по обличчю на 15-20 хвилин. Куркума усуває темні кола під очима буквально за хвилину, якщо змішати її з ананасовим соком.

Картопля

Картопля – справжнє джерело молодості. Вона ліквідує дрібні зморшки, підтягує шкіру і робить її колір рівним. Щодня використовуйте компреси з соку або картопляної кашки по п’ятнадцять хвилин і отримаєте бажаний результат. А якщо додати туди сік лимона, то шкіра стане більш пружною, а овал обличчя придбає чіткі риси. Можна таку суміш заморожувати у вигляді кубиків і використовувати вранці, щоб швидко привести себе в порядок.

Авокадо

Прекрасно себе зарекомендувало авокадо. Можна використовувати як м’якоть, так і кісточку. У першому випадку м’якоть розминають і змішують з кокосовою олією. Отриману суміш наносять на зону шиї і обличчя масажними рухами і залишають на півгодини-годину. Повторюючи процедуру періодично (раз на тиждень), можна позбутися від зморшок і зробити їх менш помітними. А кісточку можна подрібнити і приготувати з неї скраб, який додасть шкірі гладкість, зробить її м’якою і ніжною, позбавить від відмерлих клітин.

Мед

Один з кращих зволожуючих засобів – це мед. Він містить мінеральні та інші речовини, завдяки яким омолоджує, прискорює ріст клітин і оновлює шкіру. Регулярне застосування меду прибирає досить глибокі зморшки. Його потрібно наносити на обличчя і шию на двадцять хвилин, після чого змивати теплою водою. Можна використовувати в рівних частках з корицею.

Поділись


Новини партнерів