5 порад як швидше відростити густі локони

Волосся – одне з найголовніших переваг кожної дівчини. Однак далеко не завжди виходить відростити дійсно красиві і густі локони. У даній статті мова піде про те, як зробити так, щоб волосся було слухняним і густим.

Як домогтися максимального результату

Перш за все, ви повинні постійно доглядати за шкірою голови, а так само спостерігати за станом свого волосся, постаратися виключити проблеми з випаданням волосся, а так само позбутися лупи.

У тому випадку, якщо є будь-які проблеми, то в обов’язковому порядку необхідно використовувати саме ті шампуні, гелі та інші засоби, які борються з цими проблемами. Однак так само необхідно комбіновано використовувати засоби для зволоження і живлення проблемного волосся.

В обов’язковому порядку необхідно своєчасно підстригати кінчики волосся, користуватися послугами тільки професійних майстрів, а в разі фарбування використовувати перевірену фарбу. Постарайтеся максимально обмежити використання фенів, плойок та інших електричних приладів.

5 порад як швидше відростити густі локони

Які помилки допускають дівчата в догляді

Найбільш часта помилка – використання максимально розрекламованих брендів.

Друге місце займає застосування занадто великої кількості лікувальних препаратів і масок для волосся. Здебільшого дівчата не розбираються, як діють такі препарати.

Перш ніж скористатися лікуванням волосся в дорогому салоні, потрібно переконатися, що це дійсно лікування, а не обман.

Лікувати волосся не можна в перші два тижні після фарбування.

Як часто стригти волосся?

Що відносно даного питання, то все залежить від індивідуальних особливостей кожної людини, саме з цієї причини, немає єдиної правильної поради.

Періодичність відвідування стиліста і перукаря залежить від того, яка стрижка використовується, а так само від індивідуальних особливостей росту волосся.

Якщо говорити про середні показники, то за один місяць, волосся виростає приблизно на 1 сантиметр.

5 порад як швидше відростити густі локони

Як правильно підібрати засоби по догляду

Перш за все, вам буде потрібно правильно визначити тип шкіри і тільки після цього підбирати маски, бальзами та інші варіанти для догляду за волоссям.

Для щоденного використання, потрібно вибирати ті шампуні, де вказано саме це, в іншому випадку це може привести до дуже серйозних наслідків.

Що робити щоб волосся росло швидше

Перш за все, необхідно правильно доглядати за волоссям. Застосовуйте пілінг, для того щоб волосся краще росло.

Для правильного живлення, потрібно використовувати шампуні, в яких є вітаміни групи E і B.

Якщо прислухатися до цих порад, то можна отримати дійсно якісний результат.

Поділись


Новини партнерів