«Лінивий» манікюр: модні ідеї, які легко повторити вдома

Ти дала своїм нігтям можливість відпочити від шелаку? Або вирішила тимчасово відмовитися від відвідування людних місць, в тому числі і салонів краси? А, можливо, таке ж рішення прийняв твій майстер з манікюру? Як би там не було, якщо у тебе немає можливості записатися на манікюр, ми підкажемо модні ідеї, які ти можеш втілити сама!

Nude – вічна класика

Манікюр в нейтральних відтінках ніколи не вийде з моди. З ним не видно дрібних недоліків навколо кутикули, а значить, в цілому – важко помилитися. Якщо ж ти побачиш, що на нігтях залишаються розводи, другий шар покриття вирішить цю проблему.

Невеликий нейл-дизайн допускається: використовуй лаконічні наклейки, щоб урізноманітнити свій стриманий манікюр.

Приглушений nude

Надихайся моделями з показу Chanel! Як бачиш, модні будинки воліють зміщувати акценти з манікюру, дозволяючи йому бути максимально природним і стриманим. Приглушені бежеві відтінки не тільки будуть виглядати стильно, але й зможуть перекрити недосконалості нігтьової пластини – наприклад, якщо вона пожовкла після яскравого пігментованого гель-лаку.

«Лінивий» місячний манікюр

Так, тобі доведеться ретельно попрацювати, щоб покрити нігтьову пластину лаком так, щоб біля основи кутикули вийшли рівні красиві «лунки». Але зате, якщо твій лак може похвалитися стійкістю, ти не будеш переживати через те, що нігті, які відросли, позбавляють манікюр первозданної свіжості. Для початку радимо практикуватися не на яскравих кольорах, а на блідих або пастельних відтінках. Тим більше, вони зараз на піку популярності!

«Цукерковий» манікюр в пастельних відтінках

Манікюр з пастельними кольорами не сходить зі сторінок найпопулярніших майстрів по манікюру і нейл-студій за кордоном. Впевнені, до розпалу весни цей тренд міцно влаштується і у нас! Тим більше, що він максимально відповідає сезонному настрою – одночасно яскравий і ніжний, грайливий і трохи скромний…

А взагалі, такий манікюр повинен бути схожий на упаковку тістечок-макарун або різнокольорових зефірок на збитих вершках. Орієнтуйся саме на «цукеркові» асоціації, коли будеш вибирати кольори з наявної палітри.

Ну, а якщо ти вирішила відмовитися від солодкого у всіх сенсах, можеш пробувати більш приглушені відтінки (дивись, тут є і коричневий, і сіро-зелений). З фінішем теж можна експериментувати: він може бути і матовий, і глянсовий, і перламутровий. Головне – вибрати 4-5 компліментарних кольори і по-різному нафарбувати кожен нігтик.

Різні лаки на різних руках

Якщо на «цукерковий» манікюр у тебе не вистачає рішучості або часу, спробуй цей не менш сміливий експеримент. Тобі знадобиться два контрастних відтінки лаку; добре , якщо вони будуть в «зефірній» гамі. Вітається холодний рожевий, ніжно-жовтий, бузковий або блідо-блакитний відтінки. Цей манікюр, хоч і простий у виконанні, але привертає масу уваги!

Рожевий колір в тренді

Не готова використовувати в манікюрі більше одного кольору? Добре, тільки нехай це буде рожевий. Впізнаєш руку по кільцях? Звичайно ж, це незрівнянна Джей Ло, яка останнім часом в захваті від солодких, кольорових відтінків. Цей манікюр схожий на пелюстки квіток, а ще – на глазур, якою покривають тістечка. Нехай всі твої сумніви щодо рожевого розсіються – навесні він буде в топі манікюрних трендів.

Лавандовий колір в манікюрі і в макіяжі

Подивися, як чудово виглядає лавандовий манікюр на Дженніфер Лопес. Співачка знову демонструє на собі один з весняних трендів – манікюр, який особливо ефектно виглядає в парі з макіяжем в бузкових відтінках. Сміливо надихайся весняними кольорами і улюбленими десертами. Ну, і прикладами голлівудських зірок, звичайно.

Як ти вже зрозуміла, до бузкового манікюру варто підбирати пару. Це може бути макіяж, предмет гардеробу, прикраса або аксесуар – ніжний відтінок заграє по-новому в ансамблі з близькими по палітрі кольорами і ніжними текстурами.

Червоний дизайн

Незвичайний тренд, який, однак, не один раз з’являвся у наймодніших манікюрних вибірках. Якщо довжина твоїх нігтів дозволяє, спробуй намалювати на їх кінчиках сердечка червоним кольором. Як підкладку можна використовувати щільний бежевий (або будь-який світлий) лак.

А можна спробувати нанести візерунок на напівпрозоре покриття. Ну і що, що День Закоханих позаду – ніщо не завадить ще раз зізнатися в любові самій собі і увінчати прояв почуттів ультрамодним манікюром.

Блискітки

Не думай, що блискітки відгриміли своє в новорічні свята. Навіть якщо найближчим часом гучних вечірок з фестивальним макіяжем не планується, ти можеш зробити собі сяючий манікюр і бути впевненою, що він вписується в останні тренди. Сміливо діставай з далекої полиці улюблений лак з мерехтливим відтінком, і твори красу!

Манікюр зі стразами

Якщо вдома завалялися стрази, що залишилися від колишніх експериментів, саме час використовувати їх. Референсом може послужити манікюр від Chanel: поєднання глибокого, щільного винного покриття з золотистими аксесуарами виглядає стримано, але дуже розкішно.

Поділись


Новини партнерів