Мрієте зберегти об’єм волосся протягом усього дня — скористайтеся ефективними народними засобами

Кожна представниця прекрасної статі мріє мати красиву зачіску. Найчастіше більшість процедур по догляду за волоссям направлені на його ріст, живлення і зволоження, а ось об’єм залишається осторонь. Салони краси невтомно пропонують своїм клієнткам процедури для збереження об’єму волосся, і варто визнати, що ці способи досить ефективні, інформує Ukr.Media.

Проте як бути, якщо фінансів, часу та можливості відвідати салон просто немає? У цьому випадку на допомогу прийдуть народні засоби, які гарантують не менш ефективний результат, ніж в салоні, хоча і не такий стійкий. Отже, якими ж засобами можна домогтися пишного об’єму волосся протягом дня?

Безбарвна хна

Ризикнути і підфарбуватися хною, навіть для отримання надзвичайного об’єму волосся вирішиться не кожна дівчина. Однак є прекрасна альтернатива цьому засобу — безбарвна хна. Цей продукт володіє багатьма корисними компонентами і натуральними вітамінами для волосся. Хна не містить лише один компонент — фарбувальний пігмент, тому хвилюватися, що ваше волосся набуде вогненного відтінку, не варто.

Маски з безбарвною хною — це справжня допомога для тих дівчат, які хочуть мати пишне волосся. Як додаткову функцію можна відзначити те, що безбарвна хна попереджає випадіння волосся.

Желатин і гірчиця

Такі компоненти як желатин і гірчиця для багатьох давно знайомі, але тільки окремо. Перший компонент сприяє розгладженню лусочок волосся і створення ефекту кератинового випрямлення. Гірчиця, ж покращує кровообіг у волосяних фолікулах і сприяє зростанню. Однак якщо поєднати ці два інгредієнти, то ви отримаєте відмінний засіб для збільшення об’єму та блиску волоссю.

Для цього вам просто необхідно змішати желатин з холодною водою в пропорціях 1:6. Після того як суміш набубнявіє, її потрібно поставити на вогонь і довести до закипання. У застиглу маску додають чайну ложку гірчичного порошку і 1 яєчний жовток. Засіб ретельно перемішується і наноситься на волосся. Через пів години маска змивається. Ви отримаєте приголомшливий ефект.

Яблучний оцет і лимонний сік

Ще один народний спосіб, який відмінно створює прикореневий об’єм — це ополіскування волосся сумішшю яблучного оцту і лимонного соку. Такий домашній засіб із підвищеною кислотністю прекрасно бореться з надмірним виробленням жирів шкірою голови, які сприяють зниженню об’єму і роблять волосся «прилизаним». Крім того, мікроелементи, які містяться в цих двох інгредієнтах, дарують волоссю приємний блиск і розсипчастість.

Для створення ополіскувача вам потрібно змішати 1:1 лимонний сік з яблучним оцтом і невеликою кількістю води. Після кожного миття голови і використання кондиціонера обов’язково обполіскуйте волосся розчином. Об’єм волосся стане пишним.

Не варто боятися використовувати народні засоби для об’єму волосся. Вони вже не одноразово засвідчили свою здатність ефективно і безпечно створювати бажаний ефект об’єму волосся. Спробуйте і ви. Результат вас приємно здивує.

Поділись


Новини партнерів