Як виглядати молодше за свої роки: прості секрети краси

Жінки завжди хотіли виглядати красиво і молодо. З прогресом різних технологій, з’явилося багато варіацій на тему того, як виглядати молодше. Але, проблема в тому, що жінка не завжди може вчасно зупинитися. Психолог Вероніка Степанова розкрила прості секрети, як можна виглядати молодше.

Косметологічні процедури в міру

Коли жінка приходить до косметолога, часто не може зупинитися, роблячи собі губи побільше, вилиці трохи менше, зморшки теж нікому не потрібні. Тому психолог рекомендує адекватно ставитися до косметологічних процедур. Тому що те, що зроблено надто – має зворотний ефект: замість омолодження – сильно старить.

Слідкуйте за своєю вагою

Найчастіше складно навіть сказати, скільки років жінці із зайвою вагою, тому що вона дуже сильно накидає роки. Але в той же час не можна бути і дуже худою, особливо, якщо це відбувається різко. Психолог рекомендує знайти свою ідеальну вагу і дотримуватися її.

Слідкуйте за собою

Те, що можна було зробити в 20 років, то в 30 або 40 – вже не дасть того ж результату. Сон на протязі трьох годин, легкі перекуски замість повноцінного прийому їжі і відсутність правильної косметики заховати буде вже складно. Тому повноцінний сон і правильне харчування, режим дня, мінімум алкоголю, регулярний секс, масаж з оливковою олією і теплий душ увечері, здатні підтримувати вас в прекрасній формі, запевняє психолог.

Не перевантажуйте себе роботою

Дуже видно жінку, яка багато працює і ту, яка відпочиває. Жінки в робочому плані дуже швидко зношуються, на відміну від чоловіків, і це все проявляється на зовнішності, пояснює психолог. Потрібно вміти балансувати між роботою і не забувати про відпочинок.

Неправильний макіяж

Не перевантажуйте себе макіяжем. Неправильний і сильно рясний макіяж старить дуже сильно дівчат будь-якого віку. Навчіться робити легкий макіяж і насолоджуйтеся молодістю.

Джерело

Поділись


Новини партнерів