Погляд на мільйон: як відростити довгі вії

Правильний догляд, збалансоване харчування, прийом вітамінів, регулярна турбота – і ви не впізнаєте свої вії. Щоб отримати виразний погляд, довгі, густі і красиво вигнуті вії, достатньо дотримуватись рекомендацій, перелічених нижче:

Регулярно розчісуйте вії

Після кожного вмивання розчісуйте свої вії спеціальним пензликом, чистою щіточкою від туші або звичайною зубною щіткою.

Наносьте перед сном на вії рицинову олію

У рициновій олії міститься рицинолеїнова кислота, яка сприяє зміцненню волосяного фолікула і прискорює ріст вій. Протягом місяця обробляйте вії олією за допомогою вимитого пензлика для туші. Ще один спосіб – чергувати рицинову олію з рідким вітаміном А, який не менш корисний для росту і густоти вій.

Приймайте біотин

Ріст вій безпосередньо залежить і від стану організму. Часто причиною уповільненого росту і відсутності густоти є недостатня кількість вітамінів. Пропийте курс біотину, який містить в складі вітаміни групи В. Він сприятливо впливає не тільки на вії, але і на нігті, волосся, шкіру і навіть настрій.

Рідше використовуйте щипці для завивки

Не використовуйте цей інструмент частіше одного разу на тиждень. Щипці заламують і травмують волосся, чому вії випадають в рази швидше. При використанні щипців їх рекомендується злегка нагрівати, щоб завивка не порушувала структуру волосся.

Вибирайте якісну косметику

Якщо ви дбаєте про красу вій, вибирайте туш, до складу якої входить бджолиний віск і пантенол. Найбільш якісними вважаються засоби з позначкою «поживні». Не забувайте також стежити за терміном придатності косметики і міняйте туш раз в три місяці. За цей час в тюбику накопичується достатня кількість бактерій, які негативно відбиваються на її складі.

Правильно змивайте туш

Для усунення макіяжу з очей використовуйте ватяні диски, змочені в міцелярній воді або спеціальному молочку рухами зверху вниз. Так ви менше травмуєте волосся, ніж при змиванні від одного куточка ока до іншого.

Джерело

Поділись


Новини партнерів