4 несподіваних засоби в косметичці, що видають жіночі комплекси

Використання цих косметичних засобів говорить про те, що ви дуже переживаєте з приводу своєї зовнішності.

Вміст косметички може розповісти про вас не гірше, ніж предмети, які ви носите з собою в сумочці. Ваші особисті переваги, смаки і навіть впевненість в собі – все це можна визначити, якщо подивитися, якими засобами ви користуєтеся.

щільний консилер

Ви дуже переживаєте про те, що у вас синці під очима, і посилено намагаєтеся приховати їх. Але перетворюєте свій макіяж в маску. Ви відчуваєте себе втомленою, і не хочете, щоб це впадало в очі оточуючим? Тоді вам дійсно варто взяти невелику паузу і як слід відпочити?

Накладні вії

Довгі вії прийнято вважати ознакою сексуальності і жіночності. І це дійсно так, але лише в тому випадку, якщо вії виглядають природно. На жаль, багато жінок занадто захоплюються цим, і носять вії, яким позаздрила б будь-яка лялька Барбі. Це зовсім непривабливо і говорить про вашу невпевненість у власній красі. Чоловікам це теж, до речі, зовсім не до душі.

темний скульптор

З тих пір, як в Instagram з’явилася мода на контурінг (спасибі, сестрам Кардашьян) та інші візуальні маніпуляції з особою, дівчата прагнуть повторити їх дії. Незалежно від того, чи дійсно їх обличчя цього потребує. Результат, звичайно, виходить невтішним. Невже вам настільки не подобаються своє обличчя, що так прагнете змінити його форму?

Засіб для губ з блискітками

Чим більше блискіток ви нанесете на обличчя, тим менш цікавим і привабливим буде ваш образ. Все добре в міру. А блискучий засіб для губ – зовсім не те, що сьогодні актуально, цей б’юті-тренд давно залишився в минулому. Хоча він дійсно може зробити ваші губи візуально більше, але кінцевий результат все одно залишає бажати кращого.

Поділись


Новини партнерів