6 прийомів в макіяжі, які подобаються чоловікам

Ми, жінки, готові піти на все для того, щоб завоювати свого чоловіка: створюємо розкішні зачіски, робимо карколомним манікюр і педикюр, ну і звичайно ж освоюємо техніку макіяжу. Як стверджують візажисти, щоб сподобатися чоловікові, необов’язково фарбувати губи червоним кольором помади. Достатньо знати найголовніші прийоми в мейк-апі, які подобаються чоловікам.

Рівні чорні стрілки. Багато чоловіків божеволіють від чорних і акуратних стрілок. З рівним тоном шкіри і чорними стрілками на повіках ви точно зможете завоювати свого чоловіка.

Рівна і однотонна шкіра обличчя. Не всі жінки можуть похвалитися здоровою і рівною шкірою обличчя. І це не означає, що ви не зможете завоювати свого чоловіка. Досить скористатися якісним BB-кремом, який вирівняє тон, зробить шкіру вашого обличчя сяючою і здоровою. Недосконалості краще точково маскувати за допомогою коректорів або консилерів. І ніяких щільних тональних засобів!

Натуральні відтінки в макіяжі. Дуже багатьох чоловіків приваблюють жінки, які використовують натуральні відтінки косметики. Підкреслюйте повіки натуральними тінями: нюдовими, пудровий-рожевими або персиковими. Якщо хочете спокусити чоловіка, тоді ніяких яскравих і вже тим більше синіх тіней для повік!

Губи природного кольору. Деяким чоловікам подобаються жінки з червоною помадою, але в основному вони віддають перевагу натуральним і природнім кольорам. Можна просто підкреслити губи за допомогою живильного бальзаму.

Натуральні і акуратні брови. Чоловікам подобаються в жінках натуральні брови. Звичайно це не означає, що не потрібно вискубувати брови. Потрібно підтримувати форму і регулярно фарбувати брови.

Легке сяйво на шкірі обличчя. Чоловіки обожнюють коли у жінок шкіра обличчя в буквальному сенсі сяє. А домогтися такого сяйва можна за допомогою хайлайтера. Головне в цій справі не переборщити!

Джерело

Поділись


Новини партнерів