Маска з молока та желатину від чорних цяток

Чорні цятки з’являються, коли шкіра утворює надмірну кількість жиру та накопичує мертві клітини.

На вигляд це прищі, які є сальними пробками. Зазвичай вони з’являються в T-подібній зоні обличчя (чоло, ніс та підборіддя), а також на щоках.

Поява чорних цяток пов’язана з поганою гігієною обличчя. Однак частіше вони притаманні людям, які страждають на гормональний дисбаланс.

Дуже часто вугрі можуть бути реакцією на щоденне використання косметики. Їх не завжди видно, макіяж, як правило, залишає хімічні залишки на поверхні вашої шкіри.

У будь-якому разі існують засоби, що допомагають позбутися проблем на обличчі, надаючи йому здорового вигляду.

У цій статті хочемо поділитися рецептом приготування маски з молока та желатину. Її властивості допомагають позбутися чорних цяток, а також наситити шкіру обличчя корисними мікроелементами.

Спробуйте!

Маска з молока та желатину позбавляє від чорних цяток

Маска з молока та желатину є природним засобом. Вона сприяє видаленню чорних цяток, мертвих клітин та інших шкідливих залишків. Інакше кажучи, вона очищає обличчя від усього, що на ньому залишилося.

Ця маска є поєднанням інгредієнтів, які збалансовують функцію потових залоз. Це ключ до зниження виробництва поту.

Маска містить вітаміни, мінерали та антиоксиданти, які сприяють красі шкіри. Вона також допомагає запобігти ранній появі зморшок та акне.

Нанесення маски на регулярній основі робить шкіру гладкою та зволоженою. Це відбувається через те, що її дія подібна до комерційної продукції, що продається для тих самих цілей.

Користь желатину

користь маски з желатину

Желатин – це натуральний інгредієнт, який зазвичай використовується для приготування десертів та як речовина для загустіння.

Він відомий високим вмістом корисних речовин, зокрема, білків. Це дуже корисно для здоров’я.

Багато людей не знають, що желатин дуже корисний для шкіри. Він допомагає відновленню шкіри, а також підтримує рівень колагену шкіри. Це запобігає передчасному старінню.

Желатин має властивість загустівати, очищати та зволожувати. Саме тому він тонізує шкіру, видаляючи шкідливі залишки з порів.

Цим завдячуємо клейкій текстурі желатину. Він прилипає, не завдаючи жодних проблем. Разом з тим, желатин допомагає видалити чорні цятки.

Користь молока

користь маски з молока

Застосування молока на обличчя на регулярній основі допомагає збалансувати рівень pH шкіри. До того ж, воно знижує надмірне вироблення жиру та накопичення омертвілих клітин шкіри.

Високий вміст молочної кислоти, а також вітамінів і мінералів пришвидшує процес клітинної регенерації. До того ж, воно очищує закупорені пори.

Молоко ідеально підходить для заспокоєння подразненої та почервонілої шкіри. Це стосується тих людей, які страждають на хронічні акне.

Як приготувати маску з желатину і молока?

приготування маски з желатину та молока

Приготування маски з желатину та молока дуже просте. До того ж, ця маска дуже дешева у порівнянні з подібною комерційною продукцією.

Цю маску можна застосовувати на шкіру усіх типів, скільки вона не змінює рівень pH і не пересушує шкіру.

Її також можна використовувати як доповнення до скрабів, оскільки вона позбавляє від почервоніння та видаляє омертвілі клітини.

Інгредієнти

  • 2 столові ложки нейтрального желатину
  • 4 столові ложки молока

Спосіб приготування

  • Додайте желатин у посуд, що підходить для мікрохвильовки. Змішайте з 4 столовими ложками молока.
  • Помістіть у мікрохвильовку та нагрівайте впродовж 10-15 секунд.
  • Після цього остудіть і нанесіть на шкіру.
  • Якщо хочете, щоб маска була тоненькою для кращого нанесення, додайте більше молока.

Спосіб застосування

  • Змийте макіяж. Вмийте обличчя теплою водою та нейтральним милом.
  • Рівномірно нанесіть маску на обличчя. Особливо зверніть увагу на місця, де є чорні вугрі.
  • Залиште маску на обличчі на 40 хвилин, потім зніміть. Почніть з краю та рухайтесь всередину.
  • Щоб завершити процес очищення, нанесіть на обличчя крем або зволожувальний тонік.
  • Застосовуйте маску тричі на тиждень.

Готові спробувати? Якщо помітили появу чорних цяток, які роблять шкіру не такою привабливою, час застосовувати маску. Попрощайтесь з проблемами шкіри раз і назавжди!

Джерело

Поділись


Новини партнерів