Дев’ять помилок в макіяжі, які не прощають чоловіки

Дівчатам властиво чепуритися перед зустріччю з хлопцем. Однак вам цікаво буде дізнатися, що деякі речі у вашому макіяжі можуть запросто відлякати його.

Занадто багато парфумів

Хлопці не розуміють, навіщо ви виливаєте на себе пів флакона парфумів, щоб потім збивати з ніг стійким і задушливим запахом. Вони не знають, що це новий модний аромат і, чесно кажучи, знати не хочуть. Не зловживайте парфумом і віддавайте перевагу легким квітково-пудровим ароматам з ноткою цитруса – згідно з опитуваннями, саме їх чоловіки вважають найбільш сексуальними.

Товстий шар тонального крему

Перед важливою зустріччю ви старанно накладали на обличчя консилер, хайлайтер, тональну основу, пудру і бронзуючі рум’яна в надії вразити його рельєфними вилицями і бездоганним тоном шкіри. Однак все, що бачить чоловік – плями від тонального крему на його сорочці і на всьому, чого ви торкаєтеся.

Вії, схожі на павукові лапки

Густо нафарбовані, злиплі вії з грудками туші ніколи не зроблять з вас сексуальну красуню з спокусливим поглядом. Краще скористайтеся акуратними пучками штучних вій, наклеївши їх тільки на зовнішні куточки очей, якщо власний об’єм вій здається вам не таким прекрасним.

Суха шкіра

Немає нічого менш сексуального, ніж суха шкіра ніг, загрубілі лікті або потріскані п’яти. Зімітуйте свіжу, сяючу легкою засмагою шкіру за допомогою живильного лосьйону-автозасмаги і починайте дбати про проблемні ділянки на тілі вже сьогодні.

Недостатньо добре поголені ноги

Він гладить вашу гладку, ніжну ніжку і раптом … острівець зі щетиною. Мабуть ви не помітили його, тому що поспішали. Це не смертельно, але неприємно.

Липкий блиск для губ

Хлопці не люблять в’язкі, липкі помади і особливо блиски. Віддайте перевагу зволожувальним бальзамам або тінтам – вони дають привабливий відтінок і часто швидко вбираються в шкіру.

Активна засмага

Легкий золотистий відтінок шкіри робить вас візуально стрункішою і сексуальною, але варто трохи перестаратися і ви будете схожі на курку-гриль. Щоб цього уникнути краще взагалі відмовтеся від засмаги з солярію – це незвичайно шкідливо для шкіри. А влітку використовуйте крем для засмаги – він забезпечить рівне і красиве покриття.

Занадто багато лаку для волосся

Якщо зафіксувати укладку до стану твердого мотоциклетного шолома, він не зможе запустити руку в ваші пасма, та й навряд чи захоче це зробити. Хлопці люблять простоту, в тому числі і в зачісках: злегка розхристані локони або милий хвіст – стильно, легко і спокусливо.

Насичені smoky-eyes

Все починалося досить невинно: ви, ваша улюблена палетка тіней і дзеркало. Ви трохи нафарбували очі, потім додали ще трохи кольору і ще … У підсумку smoky-eyes вийшли важкими, неакуратними і дещо вульгарними – добре для подіуму, але катастрофа для життя.

Джерело

Поділись


Новини партнерів