Модні спідниці на літо 2022

У цій статті ми хочемо розповісти вам про спідниці, які будуть в тренді влітку 2022 року. Адже це саме та річ, яка повинна бути в гардеробі кожної стильної жінки. Більше того, в спекотну погоду спідниці є дуже актуальними, адже чим менше на вас одягу, тим легше пережити високі температури.

Як ми вже говорили, мода – доволі мінлива. Тому у цій статті ми зібрали актуальні спідниці вже в готових образах, щоб ви сміло могли втілити ці ідеї в життя. Спочатку ми пропонуємо вашій увазі спідниці у поєднанні з простими речами так, як вони представлені в каталогах різних брендів, а потім іміджеві образи, створені стилістами для привернення уваги та демонстрації комплектів.

Що стосується актуальних та модних спідниць на цей сезон, то вони дуже прості. Багато прямих міні з невеликими розрізами, багато міді з вирізами в ділянці талії, багато максі з глибокими розрізами, багато деніму. Є збірки та асиметрія, тваринні принти, яскраві кольори.

Міні та повна протилежність їй – максі вириваються вперед на модній швидкісній дорозі. Поки міні трохи попереду, але тільки тому, що її назвали трендом трохи раніше, ніж колегу довжиною в підлогу. До речі, саме з вибором фасону, силуету та крою сучасної спідниці довжини максі можуть виникнути труднощі. Забагато застарілих варіантів зараз на ринку.

Поділись


Новини партнерів