Кардигани, які будуть в моді восени 2022

Сьогодні кардиган носять і замість жакета на сорочку, замість топа на голе тіло і, навіть, замість сукні. Давайте разом розберемося, на які моделі варто звернути увагу, а повз чого потрібно пройти із заплющеними очима.

Укорочений кардиган

Застаріло. Кардиган із тонкого трикотажу, що облягає тіло, з маленькими гудзиками в тон, часто з круглим вирізом замість V-подібного. Раніше таку модель ми носили в офіс, сьогодні вже не варто.

База. До лінії талії або трохи нижче, із щільного трикотажу з контрастними гудзиками, найчастіше під «черепаху», вільного крою.

Модно. Ультракороткий кардиган, який тримається на одному гудзику або на “чесному слові”. Якщо до таких зухвалих фасонів ви ще не готові, зверніть увагу на укорочені моделі з коротким або довгим рукавом, що закінчуються під грудьми. Їх ще називають кардигани-болеро. А носити такі слід на голе тіло замість топа.

Подовжений кардиган

Застаріло. Кардиган без ґудзиків, із в’язаними косами, масивним коміром, накладними кишенями, довжиною до коліна, іноді навіть із поясом. Колись це було актуально, але зараз така модель візуально додасть вам 20 років.

База. Кардиган на трьох або чотирьох ґудзиках, об’ємний, але не оверсайз. Щоб він був справді універсальним і прослужив не один рік, вибирайте однотонний варіант.

Модно. Кардиган оверсайз, з яскравим принтом: наприклад, з монограмою марки, в клітинку «гусяча лапка», з квітковим або геометричним візерунком. Такий багато дівчат навіть носять замість міні-сукні, з високими чоботями.

Що ще важливе?

Щоб вам було комфортно в кардигані, звертайте увагу на склад, у ньому мають бути натуральні матеріали: бавовна – влітку, шерсть – в осінньо-зимовий період.

Не лякайтеся у складі невеликої кількості штучної нитки (наприклад, нейлону), вона не дозволить кардигану втратити форму з часом.

Фурнітура найчастіше видає вартість речі, тому іноді є сенс замінити гудзики.

І пам’ятайте, що невдало підібраний кардиган може додати вам і років, і кілограмів. Навчіться відрізняти стильну річ від бабусиного светру!

Читайте також: Сукні та джинси, які будуть в моді в 2022

Поділись


Новини партнерів