Одяг в мінімалістичному стилі, який буде в тренді влітку 2022

Стиль мінімалізм ідеально підходить красуням різного вікового діапазону. Сьогодні для вас ми підготували добірку літніх аутфітів в актуальному мінімалістичному виконанні.

Чорна футболка з підплічниками + білі штани класичного фасону зі стрілками + мюлі з квадратним носком із білої шкіри – чудовий образ на кожен день і не тільки.

Наступний лук виглядає також дуже стильно, в ньому білі штани стилісти замінили на модель в коричневому кольорі – вийшов повсякденний варіант образу для літньої пори року.

Монохром і мінімалізм – критерії наступного успішного літнього образу, який включає в себе чорну футболку, джинси з темного деніму, білосніжний клатч, а також сабо. Родзинкою цього образу є відсутність будь-якої біжутерії.

Виглядати дорого, доглянуто, вишукано та благородно допомагає сучасний мінімалістичний стиль. Перед вами кілька однотонних стильних образів, перший з яких це костюм з кюлотами, а другий з класичними штанами. До цих розкішних нарядів чудово підходять білі сабо на високих підборах і білий клатч в лаконічному виконанні.

Ви помітили, що найчастіше, складаючи мінімалістичні аутфіти, гуру моди використовують саме чорно-білу кольорову гаму. Ось їхній черговий ефектний експеримент, який складається з білого трикотажного топу, білих штанів палаццо, чорного жакета, а також білих босоніжок.

Стилісти стверджують, що кожна сучасна модниця просто зобов’язана мати у своєму базовому гардеробі якісну міді або максі сукню з трикотажу в мінімалістичному виконанні. У пріоритеті саме чорні чи білі вироби.

Ви тільки помилуйтеся, як за допомогою однієї тільки мінімалістичної майки в дрібний рубчик можна скласти не один і навіть не два шикарні аутфіти. Лаконічний верх у літню пору року найкраще комбінувати з різноманітними мінімалістичними міді спідницями. Сюди чудово підійде джинсова модель прямого фасону з розрізом спереду або витончена спідниця з легкого шифону. Даний набір речей гармонійно виглядає з босоніжками на підборах з тонкими перемичками.

Виглядати на всі 100% стильно можна у сорочці з темного деніму, а також джинсах темно-сірого відтінку.

Базова футболка або майка + класичні штани з високою талією + сабо з натуральної шкіри – безпрограшне поєднання базових речей, яке підійде навіть для особливих нагод.

Поділись


Новини партнерів