Модні літні спідниці сезону 2022

Як створити жіночний образ? Один із найпростіших способів – одягнути красиву та модну спідницю. Серед трендів «спідничної» моди багато по-справжньому літніх – невагомі тканини, яскраві фарби, вільні силуети, натуральні матеріали. Крім того, в моді спідниці різних фасонів, тому можна легко підібрати модель під будь-який тип фігури.

Зараз можна вибрати спідницю будь-якої довжини від ультра міні до максі, вибір визначається лише смаком і тим, чи пасує дана модель спідниці модниці.

Вибираючи спідницю, не забувайте подумати, з чим ви плануєте її носити. Багато моделей досить універсальні і допускають використання різних варіантів верху, але все ж, варто заздалегідь подумати, чи не будея так, що у вашому гардеробі немає жодної блузки або сорочки, що підходить до нової спідниці.

Біла спідниця А-силуету – чудовий вибір для літа. Модель із фігурною лінією низу, що надає спідниці оригінальності. Посадка середня, у верхній частині з боків пришитий ряд із трьох гудзиків. До такої спідниці варто підібрати яскравий варіант верху, наприклад, блузку без рукавів із малюнків із кольорових смуг.

Ще одна практично універсальна спідниця А-силуету – модель довжини міді. Застібка спереду по центру зверху до низу на гудзики контрастного кольору. Колір спідниці пудровий. Модель у плані комбінування досить проста, до неї можна підібрати і нейтральний і яскравий варіант верху. У прикладі використано вільну футболку темного відтінку хакі.

Не забуваємо про плісовані спідниці. Модель ніжно-бузкового відтінку на широкому еластичному поясі, що забезпечує максимально комфортну посадку. Спідниця завдовжки трохи нижче коліна. У прикладі до неї одягнули блузку білого кольору з короткими рукавами та подовженими деталями у передній частині, які зав’язуються вузлом, як пояс.

Чорна спідниця універсального призначення, така модель ідеально підійде і для офісних образів, і для відпочинку, все залежатиме від вибору верху. Модель має А-силует, спідниця помірно розкльошена з високою посадкою та поясом із пряжкою. У прикладі до спідниці підібрали шовковий топ кремового відтінку.

Симпатична спідниця із лляної тканини – чудовий варіант на літо. Модель розкльошена з високою посадкою та широким поясом. Довжина спідниці – до середини литки. До спідниці підібрали світло-блакитну ошатну блузку з пишними рукавами, модель із застібкою на навісні петельки та гудзики, обтягнуті тканиною.

Довга спідниця із лляної тканини виглядає дуже ефектно. Модель довжиною до підлоги, силует – трапеція. Ефектність спідниці надає досить високого розрізу. До спідниці можна підібрати блузку із принтом.

Строга спідниця блакитного кольору підійде і для офісних образів. Модель довжиною до середини коліна, фасон – олівець. На спідниці – два декоративні шви на передній частині, вздовж ліній цих швів пришиті гудзики контрастного кольору. До спідниці підібрали вільну блузу з неконтрастним візерунком у клітинку. Модель без коміра, але із пишними рукавами.

Цікава спідниця з асиметричною лінією низу. Модель прямого, напівприталеного силуету до лінії середини стегна, нижче йде широкий волан асиметричної форми. Спідниця коротша спереду і довша на спинці і з боків. Модель чорного кольору, тому до неї можна підбирати будь-який контрастний верх.

Оригінальна двошарова спідниця чорного кольору. Верхній шар викроєний із сітки на запах, по лінії запаху та подолу спідниці – волан. Нижній шар виконаний зі щільної тканини, причому нижня спідниця помітно коротша за верхню. До неї підібрали білий топ із оборкою та чорним кантом.

Довга асиметрична спідниця пошита з білої тканини із сірими смужками. Модель з широким воланом з одного боку. Спідниця довжиною трохи нижче за коліно, з іншого боку довжина в підлогу. До неї можна вдягнути яскравий або нейтральний верх.

Ефектна спідниця із тканини з принтом. Модель на широкому фігурному поясі із м’якими складками. До моделі підібрали блузу в тон основного кольору спідниці.

Читайте також: Модні сукні на літо 2022 року

Поділись


Новини партнерів