5 трендових сумок, які будуть популярними в 2022 році

Сумка для жінки – це бойова подруга, яка допомагає носити 100 500 стратегічно важливих дрібниць щодня. А мати багато подруг – добре! Тож давайте разом пошукаємо стильні моделі, які підкреслять ваш смак, а не зіпсують образ.

Ми вже встигли вивчити новини моди та зазирнути в колекції майбутніх сезонів і можемо з упевненістю сказати, що ці сумочки будуть актуальними і наступного року.

Сумка-відро

Ця модель – тренд нинішнього літнього сезону. На полицях модних магазинів можна побачити безліч варіантів сумок-відер: мінімалістичні моделі з гладкої шкіри або текстилю, різноманітне плетіння, незвичайна форма та колір, а ще багато, дуже багато декору!

Шопер XXL

Стильний, лаконічний та місткий шопер буде доречний і в офісі, і на прогулянці, і на побаченні! Вибираємо мінімалістичні моделі розміру XXL із гладкої шкіри спокійної колірної гами: чорний, бежевий, коричневий. Вони виглядають максимально елегантно, дорого та підходять практично до будь-яких образів. Форма може бути жорсткою (класичний прямокутник) або м’якшою (ківш або купол).

Мікросумка

Крихітні сумки зникають з топів як самостійний аксесуар і повертаються як додаткові прикраси до сумки звичайного розміру. Носіть їх з не менш модним хобо або класичним шопером. Хоч їх і не можна назвати функціональним аксесуаром, все ж таки виглядають вони просто приголомшливо.

Хобо

Сумки хобо можна вважати класикою жанру, яка навряд чи вийде з моди. Тому сміливо купуємо таку модель і носимо її з усім: починаючи від сукні та строгих костюмів та закінчуючи базовими джинсами з футболкою.

І хоч цього літа бренди представили нам гігантські сумки хобо, не варто забувати і про універсальні варіанти середнього розміру (тим більше, що вони будуть популярними в осінньо-зимовий період 2022/23). Невеликий декор у вигляді ланцюгів, складок, додаткових ремінців або фірмових фішок брендів (монограм та іншого) цілком припустимий.

Сумочка із нульових

Невеликі сумки на плече – постійний атрибут нульових. Прямокутні моделі (багет) або варіанти трохи вигнутої форми (сідло) з короткою ручкою вже мають усі світові модниці. І, якщо ви ще не встигли наслідувати їхній приклад, не пізно зробити це прямо зараз, адже ці сумки затримаються з нами надовго.

Актуальними будуть як лаконічні моделі в базових кольорах, так і соковиті варіанти з ручкою-ланцюжком або натяком на ретростиль: шкіра з тисненням, великі монограми або денім.

Поділись


Новини партнерів