Модні кросівки для літа 2022: моделі, які користуються шаленою популярністю серед стильних жінок

Любителі кросівок мають свій календар. У ньому замість свят – дні релізів, колаборацій та нових колекцій — такі собі Дні Puma, adidas та Balenciaga. А відхопити собі нову пару «NB» — то взагалі мила справа, можна й поза планом! Що вдієш, любов до кросівок — справа витратна. Благо якщо вкластися в якісну пару з трендовим дизайном, вона прослужить вам не один рік і на пару сезонів закриє питання про термінове оновлення взуттєвої колекції. З чого виникає резонне питання: як виявити цю чарівну пару, яка не підведе ні в сніг, ні в спеку, ні в дощ чи зливи?

Так, майже щомісяця з’являється якась суперновинка, але не всі вони приживаються в довгограючих трендах. Взяти хоча б шоколадні кросівки Jacquemus та Nike: виглядають круто, інфлюенсери вже розкупили першу партію, але навряд чи на цю модель чекає перезапуск. Проте Triple S Clear Sole, які продемонстрували Balenciaga, повертаються вже не вперше — ось, про що ми говоримо.

Тому є сенс не просто купити нові кросівки, презентація яких зачарувала вас в інтернеті, а й звіритися з довготривалими трендами — чи не протухне ваша обновка наступної весни? Для цього ми підготували для вас невелику шпаргалку з моделями, які вже не один місяць залишаються у топі. Саме на них ми з усім ком’юніті любителів кросівок так довго чекали і саме на них робимо ставку: у них є всі шанси, щоб наблизитися до поняття «класика».

Колорблок

Один із наших улюблених трендів. Насичені кольори, які ідеально поєднуються на взутті та допомагають зібрати такий самий строкатий але гармонійний образ.

З принтом

Ось це якраз моделі з розряду класики. Вам точно не завадять кросівки з рослинним або хижим візерунком та стійкою підошвою для довгих прогулянок містом.

«Хінкалі»

Винахід Каньє Веста, в якому ми давно бачимо великого провидця світу моди. Його Yeezy Cloud White вийшли минулого року, але одразу здобули титул культової новинки. Знаковий дизайн швидко розібрали інші дизайнери, і тепер смужки у вигляді хінкалей з’являються на кросівках різних брендів.

Масивні кросівки 

Тренд на ugly shoes відходить на другий план, але масивні кросівки досі знаходяться на вершині п’єдесталу. Чим більше та грубіше, тим краще! До того ж, кісточки і щиколотки виглядають ще більш мініатюрними в такому масивному взутті. Головне — вибрати моделі, що паралельно відповідають ще одному тренду, щоб точно не помилитися з важким дизайном.

Моноколір

Ще один крутий та вічний тренд – кросівки в одному кольорі. Такі випускаються щороку із завидною частотою, тож ви можете вкластися в якісну пару і точно не прогадаєте — вона буде актуальною ще дуже довго. А значить, це як мінімум одна вагома причина розпочати свою колекцію саме з моноколірного взуття — наші фаворити.

Читайте також: Модні шльопанці на літо 2022: 6 моделей, які будуть в тренді

Поділись


Новини партнерів