Довгі літні сукні, які будуть актуальними в 2022

Сукня у довжині міді або максі – це справжній еталон жіночності. Варто одягнути таке вбрання, і відразу захочеться тримати спину прямо і підняти підборіддя вище. Така сукня чудово підійде і на кожен день, і на особливий випадок: все залежить від того, яку модель ви оберете. У цій статті ми пропонуємо вашій увазі десять найстильніших варіантів на будь-який смак, які допоможуть вам підкреслити свій стиль!

Сукня на ґудзиках

Сукня на гудзиках – ідеальний варіант на кожен день. Вона буде дуже красиво виглядати хоч із сандалями, хоч із кедами.

Сукня-сорочка

Сукні-сорочки користуються цього літа особливою популярністю. Така сукня – це чисте полотно: з ним можна придумати безліч варіантів стилізації!

Сукня з квітковим принтом

Квітковий принт – найпростіший спосіб додати жіночності у свій гардероб. Ідеальний варіант для вечірніх прогулянок та побачень!

Сукня з тваринним принтом

Анімалістичні принти в цьому сезоні користуються не меншою популярністю. Найтрендовішим вважається принт «зебра»: він виглядає дуже стильно і зухвало, а за рахунок чорно-білого забарвлення легко вбудовується в гардероб.

Сукня-футболка

Класний варіант сукні на кожен день – сукня-футболка. Вони бувають різні: він абсолютно базових і спортивних до більш жіночніших варіацій. Це саме таке!

Сукня-майка

Якщо ви готові піти ще далі, замість сукні-футболки вибирайте сукню-майку. Це супертрендовий фасон! До речі, одягнути її можна навіть на вечірку, якщо додати в образ босоніжки на підборах.

Сукня на тонких лямках

Сукня на тонких лямках виглядає особливо витончено і жіночно. Носіть її з масивними сандалями у повсякденному житті, з шльопанцями та солом’яним капелюхом на пляж і з підборами та прикрасами на побачення.

Сукня з вирізами

Вирізи – одна з наймодніших фішок цього сезону! У поєднанні з асиметричним фасоном та яскравим салатовим відтінком сукня виглядає неймовірно стильно.

Сукня-комбінація

Сукня-комбінація – це база на всі часи. Якщо вам набридли класичні варіанти, робіть вибір на користь цікавого забарвлення і принта: така сукня виглядає незвичайніше і цікавіше.

Сукня з рюшами

Рожева сукня-міді з рюшами – це вбрання для жіночних осіб. У ньому ви будете виглядати як справжня принцеса!

Поділись


Новини партнерів