Модне взуття на літо 2022: цікаві та оригінальні варіанти

Добре це чи погано але сьогодні балом правлять мікротренди, про це можна дізнатися, прочитавши новини моди. Здається, що актуальне взуття змінюється щодня — і наздогнати останні тенденції просто неможливо! Або було б неможливо, якби ми не склали детальний гід по модному взуттю на літо 2022.

Кросівки

Тут ідеально все – і класичний силует кросівок, і чудовий лавандовий колір, що чимось нагадує літнє небо на заході сонця.

Босоніжки

Небесно-блакитні босоніжки з натуральної шкіри створені для суконь у пастельних тонах але чудово виглядатимуть і в образі з джинсами. У цьому сезоні граємо на розмаїттях!

Сандалі

Зручні сандалі з актуальним анімалістичним принтом носимо на пляж, прогулянку у парку або пікніку.

Туфлі

Бузкові човники із квадратним носом можна носити до осені. Сподіваємось, що вона буде теплою! Про всяк випадок беремо одразу дві пари — для себе та для подруги.

Лофери

Чорні лофери на невеликій платформі носимо з міні-сукнями, штанами-палаццо та спідницями-міді.

Кеди

Найнезвичайніша модель у цій добірці – високі кеди з абстрактним малюнком, схожим на розводи, які залишає бензин на воді. Ідеально підійде шанувальницям сучасного мистецтва.

Туфлі-слінгбеки

Ще одні туфлі у нашій добірці. Цього разу – слінгбеки життєрадісного лимонного кольору. Такі краще приберегти до відпустки і носити під час неквапливих прогулянок містом або посиденьок на літній веранді з келихом вина.

Поділись


Новини партнерів