Класика жанру: 5 речей, які ніколи не вийдуть із моди

Хоч би як ми любили пробувати нові тренди, треба визнати — кожній жінці потрібна база, яка ніколи не вийде з моди. Пропонуємо перевірити: чи є у вашому гардеробі найнеобхідніші речі? Якщо ні, не хвилюйтеся! Ми знайшли потрібні варіанти, які можна замовити вже зараз.

Біла сорочка

Насправді, сорочки прийшли до жіночого гардеробу відносно недавно — на початку двадцятого століття, до цього їх носили виключно чоловіки. Але вже більше століття вони не виходять з моди.

Ідеальна сорочка — із щільної бавовни, середньої довжини та з класичним коміром.

Туфлі-човники

Думаємо, що ви й самі чудово знаєте про універсальну взуттєву базу — білі кросівки. Але не менш надійна інвестиція в гардероб – чорні гостроносі човники на стійких підборах.

Носимо їх з вечірніми сукнями або додаємо у повсякденні образи з джинсами, щоб бути нарядними на навчанні, роботі та зустрічі з подругами чи колегами.

Прямі джинси

Кожна з нас має улюблену пару джинсів, яка підійде до всього. Та, яку можна було б носити постійно — якби не величезна кількість інших речей, до яких відчуваєш не менш ніжні почуття.

Але, якщо ви чомусь ще й досі не знайшли штани своєї мрії, зверніть увагу на цей варіант. Однотонні джинси зі щільної тканини на високій посадці – що ще потрібно для щастя?

Сукня-комбінація

Суконь багато не буває — але є ті моделі, які мають бути у кожної дівчини. Це сукня-комбінація нейтрального відтінку, наприклад, бежевого, білого чи чорного. V-подібний виріз візуально витягне силует і лаконічно підкреслить декольте.

Сумка квадратної форми

Сумки-багети та сумки-циліндри – безумовні переможці цього літа. Але, що ми будемо носити восени, коли їхня популярність почне спадати? А наступного літа? Щоб не будувати безглуздих припущень, купуємо універсальну сумку квадратної форми.

Найкраще придбати варіант з натуральної шкіри: такий аксесуар прослужить кілька сезонів і при цьому збереже бездоганний вигляд.

Поділись


Новини партнерів