Модні джинси на літо 2022

Цього літа в моду повернувся кольоровий денім всіх видів та фасонів. У цій статті ми зібрали кілька варіантів для вашого натхнення.

Головний тренд літа 2022 дуже демократичний і не диктує строгих правил щодо фасону чи забарвлення. Головне, щоб денім був кольоровим. В моді будуть і яскраві насичені відтінки, і м’які пастельні, і землисті і, навіть, шахова клітинка.

Функціональні, модні, практичні джинси – серце будь-якого гардеробу, і ми звикли до того, що їх впроваджують в наш гардероб знову і знову. Ми щойно попрощалися з джинсами скінні та привітали буткат, кльош та моделі з прямими штанинами. Деякі з нас встигли засмутитися, що джинси, що приховують животик, з високою талією поступилися першістю екстремально низькій посадці в стилі Spice Girls. Що тут порадити – просто почекайте трохи, все повернеться!

Кольорові джинси ми носили і в нульових, і в 2012-му, і в 2020-му. І щоразу актуальні відтінки мали строгі рамки. Але тепер нарешті, навесні та влітку 2022, дизайнери оголосили повну амністію кольоровому деніму — в моді все що завгодно, аби відрізнялося від традиційних синього, блакитного і темно-сірого. Головний критерій – зручність!

Важливо, що ця мода 2022 стосується не лише джинсового «низу». З кольорового деніму в цьому сезоні роблять і ультрамодні куртки-сорочки, і аксесуари (взуття та сумки), і жакети, і жилети. А різноманітність палітри дозволить включитися у тренд і підліткам, та їхнім мамам.

І хоча ми кілька разів повторили, що в моді будь-які кольори джинсів (і це чиста правда!), все ж таки є кілька, на які варто звернути пильну увагу.

Це відтінки, близькі до природних: знебарвлений корал, лісовий зелений, коричневий земляний, фламінго-рожевий.

Поділись


Новини партнерів