Найактуальніші і стильні моделі спортивних кросівок 2020

Тренд на кросівки продовжує набирати обороти з кожним сезоном все більше і більше. Дана пара взуття відмінно складе компанію будь-якому стилістичному образу і додасть йому особливої і неповторної родзинки. У даній публікації ми розповімо про найактуальніші моделі кросівок, які гідні вашої уваги. Яскраві логотипи, неонові деталі, градієнт, забарвлення «колорблок», пастельні кольори, мінімалізм, підошва, нетривіальної форми, а також високі моделі – це головні критерії стильних кросівок, які стануть улюбленцями багатьох сучасних модниць.

Універсальні чорно-білі моделі кросівок з мінімальною кількістю яскравих деталей – взуття, яке повинно бути в базовому гардеробі кожної модниці. Завдяки універсальній колірній гамі дані кросівки можна з легкістю «подружити» з яскравими, а також монохромними речами пастельних відтінків.

чорно-білі кросівки

Пудровий, ніжно-рожевий, пилючно-бузковий, бежевий, світло-сірий – основна колірна гамма актуальних кросівок, які закохали в себе всіх сучасних модниць.

рожеві кросівки сірі кросівки

Помаранчевий колір – це головний хіт останнього сезону, кросівки в даній колірній гамі виглядають гранично яскраво, стильно і виразно. Одна така яскрава пара взуття і будь-який ваш повсякденний look заграє яскравими фарбами.

помаранцеві кросівки

Базові білі кросівки з неоновими вставками – взуття, яке допоможе вам виділитися з сірої маси. Найактуальнішими неоновими кольорами 2020 року стали: помаранчевий, рожевий, зелений і жовтий.

білі кросівки з неоновими вставками

білі кросівки з неонновими вставками 2

Високі кросівки в принтом «колорблок» – ідеальна модель сучасних кросівок, яку сміливо можуть собі вибирати сучасні модниці різного віку.

високі кросівки з принтом колорблок

Кросівки з незвичайною підошвою також безперечний тренд нового сезону. Завдяки нетривіальній підошві і яскравому забарвленню ваші образи надовго запам’ятаються всім оточуючим. Дану модель кросівок можна поєднувати як з жіночними сукнями максі, так і з базовими моделями джинсів або з трикотажними оверсайз штанами.

кросівки з незвичайною підошвою

Читайте також: Трендові стрижки 2020-2021 для середньої довжини

Поділись


Новини партнерів