6 моделей кросівок, які будуть носити всі модниці восени-2020

До осені залишилося менше місяця, а це означає, що прийшов час задуматися про те, що ти будеш носити в наступному сезоні. У нашій статті ти знайдеш 6 пар кросівок, які ідеально доповнять твій осінній гардероб – найактуальніші моделі дивись нижче.

Яскраві кросівки

Puma Thunder Distressed Wn's
Puma Thunder Distressed Wn’s

Яскраві кросівки і раніше залишаються в топі, тільки тепер вибираємо моделі з делікатними акцентами, які не будуть занадто привертати увагу. Невеликі кольорові вставки, контрастні шнурки або підошва незвичайного відтінку – кращий варіант для осені-2020.

Футуристичні

adidas Torsion
adidas Torsion

Дивні, космічні, позаорбітні – називай їх як хочеш. Чим незвичніше – тим краще. Спрямована вперед форма, складна, масивна підошва, велика кількість контрастних деталей, комбінований матеріал – ось на що варто орієнтуватися в магазині.

Брутальні

Nike RYZ
Nike RYZ

Грубе взуття – ще один незмінний тренд, від якого, як не дивно, ми нітрохи не втомилися. Вибирай на осінь темні, масивні кросівки з великою рельєфною підошвою. Вони не тільки зроблять твій образ більш зухвалим, але й послужать практичною базою в сезон дощів.

Екологічні

Cariuma Catiba
Cariuma Catiba

Колись кросівки були виключно спортивним взуттям, а вже сьогодні ми носимо їх і з діловим костюмом, і з романтичною сукнею. На цьому прогрес не закінчився. Сьогодні снікерси стають не тільки суперуніверсальними, а й екологічними. Пропонуємо тобі поєднати приємне з корисним і придивитися до продукції відповідальних брендів таких, як Cariuma, наприклад. Відмінна можливість поповнити свій гардероб і заодно зробити щось корисне для навколишнього середовища.

Ретро-мотиви

Stradivarius
Stradivarius

Немає нічого кращого старої, доброї класики! Лаконічний силует і нейтральний колір тканини виручать в будь-якій ситуації – носити таку пару можна і в офіс, і на побачення. При цьому виглядає ця модель зовсім банально – родзинку їй додають ніжно-блакитні і рожеві вставки, перфорація і потовщена підошва, яка, до того ж, робить візуально вищою.

Високі кросівки

Versace Jeans Couture
Versace Jeans Couture

Високі у всіх сенсах цього слова. Масивні кросівки і раніше залишаються затребуваними, правда, підошви стали більш плавними і акуратними, а сама форма корпусу – витягнутою і лаконічною. Платформа не тільки додасть гостроти образу, але й додасть кілька додаткових сантиметрів до зросту. Також, актуальними будуть моделі з високою верхньою частиною – для осені саме те.



Новини партнерів