Трендові стрижки 2020-2021 для середньої довжини

Трендові стрижки 2020-2021 середньої довжини

У кожному сезоні стилісти створюють нові образи, вдосконалюють різні зачіски, і крім цього, пропонують нові варіанти. Часом в моду повертаються старі стрижки з невеликими змінами, наприклад, з зачосом або філіровкою. Крім цього, зачіску можна урізноманітнити, зробивши певний вид укладання.

Багато жінок віддають перевагу саме середній довжині волосся, в зв’язку з чим стилісти представили величезну різноманітність стрижок на цю довжину.

Трендова стрижка каре

Ця стрижка зовсім недавно увійшла в тренди, однак уже привернула до себе доволі велику кількість уваги. Необхідно відзначити, що каре підходить не всім дівчатам, тому потрібно дуже ретельно підбирати стрижку, опираючись на особливості зовнішності.

стрижка каре

Зачіска каре може помітно змінити волосся та образ в цілому, а також додасть йому об’єму. Вона прекрасно підходить власницям тонкого волосся.

каре

Трендова стрижка каскад

Дана стрижка тільки недавно стала завойовувати увагу дівчат. В основному стрижка користується попитом у моделей, так як вона універсальна і може підлаштуватися під будь-який образ, починаючи з денного і закінчуючи вечірнім.

каскад

В даний час в моді злегка розпатлані хвилясті локони. У цій же зачісці локони довші і спадають на лопатки. В даних стрижках проділ частіше робиться рівним або трохи набік. Чубчик ж можна укладати різними способами, наприклад, набік.

стрижка каскад

Трендова стрижка сесон

Зачіска з’явилася приблизно півстоліття тому, а її творцем є перукар Vidal Sassoon. У ті роки подібне виконання стрижки вважалося справжнім відкриттям. За допомогою цієї стрижки дівчина може створити неймовірний об’єм і ідеальну форму.

Трендова стрижка з поголеними місцями

В даний момент також дуже популярною є зачіска з поголеними ділянками. Місце, яке буде виголено, вибирає дівчина. Найчастіше виголюють саме скроні. Крім цього, дуже стильно виглядають поголені малюнки.

стрижка з поголеними скронями

поголені скроні

Трендова текстурна стрижка

Ця зачіска виділяється тим, що волосся стрижеться нерівно по всій довжині. Вона ідеально підійдежінкам, які віддають перевагу недбалості в образі. Волосся стрижеться асиметрично, перед може також бути нерівним. Однак, ця зачіска підійде лише власницям ідеального овалу обличчя.

текстурна стрижка трендова текстурна стрижка

Читайте також: Довгі жіночі стрижки: огляд трендів на 2020 рік

Поділись


Новини партнерів