Топ-8 модних прикрас літа 2020

Чим доповнити образ цього літа, як не модними прикрасами! У цій статті ми розповімо вам про те, на що варто звернути свою увагу влітку 2020 року.

Браслети на рукавах

браслети поверх рукавів

Цей тренд не вимагає від вас ніяких вкладень. Просто одягність якусь річ з довгим рукавом, а поверх нього розмістіть браслет або годинник. Можна і те, і інше одночасно. Футболка, блузка, водолазка, жакет, сорочка – підійде все.

Перли

перли

Перли у цьому сезоні, як і раніше будуть актуальними. Просто обирайте перли химерної форми в стилі бароко. Вони можуть бути присутніми в кольє, сережках, браслетах і кільцях.

прикраси з перлів

Якщо у вас є нитка перлів, носіть її разом з ланцюгом. Така багатошаровість зробить образ актуальним.

Пояс-ланцюг

пояс у вигляді ланцюга

Такий пояс припав до смаку модницям ще минулого року, і в цьому сезоні цей аксесуар носять ще активніше.

пояс - ланцюг

Ним доповнюють не тільки штани, але навіть сукні, спідниці і жакети. Він може бути тонким і витонченим, може бути масивним або декорованим безліччю підвісок.

Читайте також:Тренд літа 2020: модні та красиві сукні міді

Великі ланцюги

великі ланцюги

Цей тренд не здає своїх позицій. Ланцюги стали навіть ще популярнішими, ніж в минулому році. Їх носять на вухах, шиї, руках, ногах, у вигляді пояса, прикрашають сумки, взуття і навіть окуляри.

масивні ланцюги

Анклети

анклети

Браслети на ногу періодично входили в моду, але таку популярність, як в цьому році, вони отримували рідко. У 2020 році модниці люблять прикрашати ніжки не дуже масивними, але в той же час помітними ланцюжками.

Мушлі

мушлі

Майже кожне літо в моду повертаються прикраси з черепашок. Вони виглядають стильно і дуже по-літньому. Сережки, браслети і кольє, доповнені черепашками, зроблять вас жіночною і ніжною.

Поділись


Новини партнерів