14 головних відтінків осені-2020 від Pantone

14 головних відтінків осені-2020 від Pantone

Палітра наступного сезону обіцяє бути соковитою, так що навіть зараз, в розпал літа, можна поповнити свій гардероб новими барвами, випереджаючими моду!

Ми дуже любимо колірні прогнози від Інституту кольору Pantone, оскільки джерелом натхнення для нових швейних звершень може служити не тільки цікавий крій подіумних моделей, але й колір – особливо, якщо мова йде про гармонійну збалансовану палітру, в якій є місце свіжим і незвичайним сполученням!

Як підібрати кольори, які йдуть саме вам: безпомилковий спосіб

1. AMBERGLOW / ЯНТАРНЕ СЯЙВО

янтарне сяйво Marc Jacobs, Pantone

Marc Jacobs, Pantone

Колекція відтінків майбутнього сезону відкривається яскравим спалахом – соковитим помаранчевим, в якому так і вчувається позолочена сонцем осіння крона клена. Зігріваючий колір, який, на думку фахівців Pantone, здатний розкрити ваш творчий потенціал і підвищити впевненість в собі.

2. SAMBA / САМБА

Marchesa, Pantone

Marchesa, Pantone

Цей глибокий відтінок червоного, назва якого відсилає до пристрасного і енергійного бразильського танцю, таїть в собі одночасно і силу, і несподівану м’якість. Боятися його не варто навіть тим, хто завжди з обережністю ставився до червоного кольору – спробуйте додати його в свої образи за допомогою аксесуарів.

3. SANDSTONE / ПІСКОВИК

пісковик Marc Cain, Pantone

Marc Cain, Pantone

Дуже природний колір, який дозволяє відчути глибинний зв’язок з навколишнім фізичним світом. По-справжньому теплий і затишний відтінок, що наводить на думку не тільки про нагріті сонцем пісковики, а й про пироги з карамеллю і чашкою кави.

4. CLASSIC BLUE / КЛАСИЧНИЙ СИНІЙ

класичний синій Reem Acra, Pantone

Reem Acra, Pantone

Головний колір року, що не потребує додаткових рекомендацій. Спокійний, глибокий, на подив універсальний, цей колір символізує безмежне вечірнє небо, впевненість і безмежні можливості.

5. GREEN SHEEN / ЖОВТО-ЗЕЛЕНИЙ

жовто-зелений Ulla Johnsson, Pantone

Ulla Johnsson, Pantone

Відшукати в цьому незвичайному кольорі зелені тони вкрай непросто! Але варто тільки додати в образ більш насичений зелений, і він розкриється, дивуючи своєю мінливістю. Досить складний колір з кислотним присмаком лимонної цукерки, але приручити його, звичайно ж, можна.

6. ROSE TAN / СМАГЛЯВО-РОЖЕВИЙ

смагляво-рожевий Chanel, Pantone

Chanel, Pantone

Один з тих відтінків рожевого, в якому буде комфортно в будь-якому віці. Він досить невибагливий і буде гармонійно поєднуватися як з теплими, так і з холодними кольорами.

Читайте також: Міні, шкіра, асиметрія – які спідниці будуть в моді в 2020

7. ULTRAMARINE GREEN / ЗЕЛЕНИЙ УЛЬТРАМАРИН

зелений ультрамарин Hervé Léger, Pantone

Hervé Léger, Pantone

Недостатньо глибокий для того, щоб здаватися загадковим і складним, і в той же час досить спокійний для того, щоб не перетягувати на себе всю увагу, цей відтінок зеленого може навіть перетворитися на базу, якщо ви вирішите поєднувати його, наприклад, з «бурштиновим сяйвом».

8. FIRED BRICK / ОБПАЛЕНА ЦЕГЛА

обпалена цегла Chanel, Pantone

Chanel, Pantone

Цікавий баланс між червоним і коричневим, який може стати чудовою альтернативою і того і іншого в їх класичних варіантах.

9. PEACH NOUGAT / ПЕРСИКОВА НУГА

персикова нуга Elisabetta Franchi, Pantone

Elisabetta Franchi, Pantone

Цей колір дарує відчуття комфорту і спокою, ну, а крім того, куди ж можна подітися від апетитних асоціацій з ласощами! Відмінно підійде для тих, хто з настанням осені не готовий відразу відмовитися від світлих і теплих тонів серпня.

10. MAGENTA PURPLE / ПУРПУРНО-ФІОЛЕТОВИЙ

пурпурно-фіолетовий Alice + Olivia, Pantone

Alice + Olivia, Pantone

Відтінок з характером, що вимагає вишуканих якісних тканин, цікавих фактур, благородного крою. Дівчат з яскравою контрастною зовнішністю такий колір по-справжньому прикрасить.

Також в палітрі нас чекають чотири базові кольори, які, незважаючи на свою виразність, можуть стати відмінним фоновим компаньйоном для всіх основних кольорів колекції:

11. ALMOND OIL / МИГДАЛЬНА ОЛІЯ

М’який, ніжний, обволікаючий, з легкістю врівноважить будь яскравий колір палітри.

12. BLUE DEPTHS / СИНІ ГЛИБИНИ

Дуже темний синій, надійний і практичний, тому ви завжди зможете на нього покластися.

Читайте також: Три наймодніших сукні сезону літо-2020

13. SLEET / ДОЩ ЗІ СНІГОМ

Незважаючи на незатишну назву, цей відтінок любителі сірого напевно полюблять за універсальність і респектабельність.

14. MILITARY OLIVE / ОЛИВКОВИЙ

Якщо ви давно планували поповнити гардероб пальто в стилі мілітарі, цей колір ідеально підійде для цього!



Новини партнерів